Med Isaw Extreme skal Focus Nordic ta opp kampen med GoPro og Contour på det norske action-kameramarkedet.

NYTT ACTION-MERKE TIL NORGE

Sør-Koreanske Isaw satser på action-kameramarkedet i Norden, og øker distribusjonen visa Focus Nordic.

Focus Nordic blir nå ny generalagent for merkevaren, og med lanseringen av et nytt avansert kamera, vil Isaw inn i dette voksende markedet, skriver Focus Nordic i en pressemelding.

Isaw Extreme skal være et avansert actionkamera med flere funksjoner. Det gir «point of view»-bilder, filmer i Full-HD (1080p) med 60 bilder per sekund, og er utrustet med en Sony Exmor cmos-sensor. Selve kameraet måler 61x43x32mm.

Kvalitetsfølelsen er den beste vi sett, og kanskje er det at kameraene produseres i Sør-Korea og ikke i Kina som gjør forskjellen

– Vi ønsker å øke vår tilstedeværelse i actionkamera-markedet og da er Isaw en perfekt partner. Kvalitetsfølelsen er den beste vi sett, og kanskje er det at kameraene produseres i Sør-Korea og ikke i Kina som gjør forskjellen. Dessuten inkluderes mer tilbehør fra starten enn hos mange konkurrenter, sier Rebecca Laanemets, nordisk produktsjef for Isaw hos Focus Nordic.

Isaw ble grunnlagt så sent som i 2009, men har eget personale for programmering, utvikling av hardware, samt design og egne fabrikker for produksjon. Isaw Extreme blir tilgjengelig på markedet i juli og vil koste rundt 3.150 kroner.

Til toppen