Nytt om navn

Kjersti Løge (27) er ny markedskoordinator i Group SEB Norge, med ansvar for markedsføring, PR og informasjon. Løge er utdannet diplommarkedsfører fra NMH/BI, og har tidligere blant annet hatt ansvaret for netthandel og markedsføring ved innkjøpsavdelingen på Smart Club.

Jørn -Erik Lien er i høst ansatt som selger i Kjaerulff1 med salgs- og budsjett ansvar for Oslo, Akershus, Østfold og Buskerud. Lien kommer fra annen stilling i Kjaerulff1, og har derfor gode kunnskaper om de produktene som inngår i sortimentet.

Anders Syvertsen er ny distriktssjef i Dantax Norge AS for Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold og Buskerud. Syvertsen kommer fra Expert Bonus Drammen, hvor han i to år har vært selger på brunt, deretter brunevareansvarlig og de siste årene varehussjef.

Philip Straumsheim (47 ) blir ny kommunikasjonsdirektør i Expert ASA fra 1. januar 2008. Straumsheim har vært finanssjef i Expert siden mars 2004, med ansvar for finans og investor relations. Før han kom til Expert, har han jobbet med finans/IR i Ocean Rig ASA og Bergsen DY.

Fagbladet Elektronikkbransjen nr.10/2007

Jørn-Erik Lien
Anders Syvertsen
Philip Straumsheim
Til toppen