OBH Nordica Sodamaster Gazelle

Pressemelding fra OBH Nordica 27. mai 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Miljøvennlige bobler!

Det beste rådet man ofte hører er å drikke nok vann. I Norge drikker en person gjennomsnittlig 106 liter med brus, mineralvann og juice i året. Siden år 2000 og frem til i år, har forbruket av mineralvann og kildevann økt med nesten 50 prosent.

- Vann på flaske enten med eller uten kullsyre, har blitt veldig populært i Norge. Men det koster mye penger å kjøpe brus og mineralvann i butikk, så hvorfor ikke lage sitt eget kullsyrevann? Norge har et av verdens reneste og beste drikkevann rett fra springen, og ved å kjøpe en kullsyremaskin kan man helt enkelt lage sitt eget kullsyrevann, sier Arne Finsnes, daglig leder i OBH Nordica.

Bestem selv hvor mye bobler du vil ha

Med SodaMaster Gazelle fra OBH Nordica, bestemmer du selv hvor mye bobler du ønsker å tilsette. Fyll serveringsflasken med vann og plasser flasken i SodaMaster. Trykk på doseringsknappen og hold knappen inne til du får ønsket mengde med kullsyre. Jo lengre du holder doseringsknappen nede, jo mere brus får du i vannet. Her får du perfekt kullsyrevann på 2-3 sekunder.

Enkelt design

SodaMaster Gazelle har et enkelt og elegant design med myke kurver. Selve doseringsknappen er en integrert del av designet, og er også den eneste knappen på hele kullsyremaskinen. Selve serveringsflasken er utformet i stilige og klassiske linjer som gjør at den passer godt til et pyntet bord.

Serveringsforslag

Du kan selvfølgelig tilsette din favorittsmak til det boblende vannet. Klassikeren er et par lime-båter eller presset sitron, men prøv noe forfriskende som et par agurkstaver!  Det smaker overraskende friskt og deilig, og ser flott ut. Du kan også kjøpe et par ekstra serveringsflasker, så har du alltid kaldt og deilig boblevann i kjøleskapet klart til bruk.

OBH Nordica SodaMaster Gazelle fåes i fargene piano black, chilli, puple og white. Serveringsflaske med skrulokk og standard gasspatron er inkludert i prisen. Veiledende pris: 999,-

Til toppen