OBH Nordica Warm & Cosy De Luxe

Pressemelding fra OBH Nordica 20. desember 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Spar strøm og hold fortsatt på varmen

For andre året på rad, opplever vi en iskald vinter med kulderekorder. I år kom vinterværet tidligere enn i fjor, og det har ikke vært så kaldt i november og desember på over 100 år! Skal vi tro på metrologenes spådommer, har vi fortsatt flere kalde dager i vente både i januar og februar. På grunn av rekordhøye strømpriser, kan det fort bli dyrt for nordmenn å bruke strøm til oppvarming. Med et varmepledd i huset slipper du å fryse.

I tillegg til den deilige komforten, har varmepleddet noen tekniske finesser som gir deg en komplett opplevelse. Med hele ni temperaturinnstillinger kan du selv justere grad av varme, og etter tre timer slår varmepleddet seg automatisk av.

Warm & Cosy De Luxe kan brukes hele året, inne som ute. Passer utmerket til bruk i forbindelse med vinterferie og påskeferie på hytta eller i hjemmet. Det er bare å sette seg godt til rette og nyte 160 x 120 cm med ren luksus. Veil. pris 1.999,-.

Andre varmepledd fra OBH Nordica

Warm & Cosy i størrelse 160 x 120 cm, velg mellom fargene brun og svart, 

veil. pris 1.199,-.

Varmepleddene kan hånd- eller maskinvaskes på 40°C.

Tips til frosne hender

Har du først blitt kald på hender og føtter når du er ute i naturen, kan det være vanskelig å få tilbake varmen igjen. Vi har løsningen til hvordan du raskt kan få varmen tilbake. Ta med deg et par varmeputer i jakkelommen eller i tursekken når du skal på ski- eller fisketur. Når du kjenner at du begynner å fryse på hendene og trenger å varme deg, er det bare å ta frem en varmepute og aktivere den.

Varmeputen inneholder varmegelè som aktiveres når du ”knekker” den innebygde metallchippen. I 20 minutter kan du nyte 54°C grader og varme både hender og kalde tær.

Mobile Heat tar liten plass og passer utmerket til alt som har med reise- og tur å gjøre.

Metallchippen kan aktiveres minst 500 ganger.

Veil. pris 99,-.for to stykker.

Til toppen