Onkyo A-9000R og C-7000R

Pressemelding fra Mono 12. desember 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye stereo referansemodeller fra Onkyo, forsterker A-9000R og CD-spiller C-7000R

Onkyo har nå lansert en audiofil stereoforsterker og en matchende audiofil CD-spiller, begge modellene inngår i referanseserien til Onkyo

Stereoforsterkeren A-9000R er meget avansert og kraftig, utgangseffekten er på 2 x 140 watt (IEC). Forsterkeren kombinerer fremragende lydegenskaper med et mangfold av tilkoblings- og brukermuligheter. Den har Onkyo’s nyutviklede lydteknologier (AWRAT og DIDRC) som sørger for en renere lydgjengivelse og eliminering av høyfrekvente forstyrrelser som kan skape interferens. Det er også en USB-inngang for avspilling av HD-lyd i 192 kHz/24 bit fra PC eller Mac. Veiledende pris er kr. 14.995,-.

CD-spilleren C-7000R er Onkyo’s beste CD-spiller. PLL ultra-lav jitter-teknologi i kombinasjon med en termisk styrt høypresisjonsklokke sørger for en helt minimal signalinterferens (-sammenblanding). De analoge og digitale kretsene er helt adskilte, og CD-spilleren har valg for Pure analog- og Pure digital- avspilling. Kretsene har også hver sin strømforsyning med ringkjernetransformator for den analoge kretsen. For å gjenskape en optimal analog gjengivelse er det brukt 192 kHz / 24 bit DAC’er, PCM1792, som er Burr-Brown’s flaggskip. Platedrivverket er særdeles stillegående, og skuffen er i aluminium. Både mekanikken og kabinettet har solide konstruksjoner som er laget for eliminering av vibrasjoner. Kabinettet har separate aluminiumspaneler for topp, sider og front. Veiledende pris er kr. 12.995,-.

Begge modellene har flere digitale tilkoblinger – blant annet den nye AES/EBU-studiostandarden.

Til toppen