Panasonic Lumix DMC-FZ150

Pressemelding fra Panasonic 26. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kompakt digitalkamera med24x superzoom og Full-HD-video

Med en brennvidde som tilsvarer 25–600 mm i et 35 mm-kamera og mulighet til å filme i full HD får nå alle typer kameraentusiaster – også nybegynnere – sjansen til helt nye bilder og komposisjoner med Lumix DMC-FZ150. Kameraet tilbyr i tillegg spennvidden fra intelligent automatisk bildetagning til helt manuelle innstillinger.

Lumix DMC-FZ150 er utstyrt med et høykvalitativt 25 mm vidvinkelobjektiv fra Leica, som er behandlet med Panasonics egenutviklede teknologi for å redusere lysreflekser, ”nano surface coating”. Teknologien innebærer at det legges en struktur på linsen som kraftig reduserer lysreflekser, skygger og ”spøkelsesbilder” i synlig lys.

Panasonic har også forbedret den optiske bildestabilisatoren ”Power OIS” med å inkludere ”active mode” noe som forbedrer bildestabiliseringen betydelig også når man tar bilder eller filmer mens man går.

Kameraets MOS-sensor på 12,1 megapiksler og Panasonics høytytende signalprosessor ”Venus Engine HD III” innebærer høytytende bildelagring når det gjelder både følsomhet og hastighet. Det innebærer f.eks. videoinnspilling i full HD i AVCHD, eller stillbildeserier med opptil 12 bilder per sekund i full oppløsning.

Om fotoøyeblikket plutselig skulle oppstå, kan en lynrask autofokus på ca. 0,1 sekunder komme til unnsetning.

For den som ønsker, går det an å fotografere med fullstendig automatiske eller manuelle innstillinger både i stillbilde- og videomodus.

3D-bilder er mulig å skape i 3D photo mode. Disse bildene kan senere enkelt oppleves på en VIERA 3D HDTV eller annen MPO-kompatibelt 3D-utstyr.

DMC-FZ150 kommer i butikkene i slutten av september.

Pris er ikke fastsatt.

Til toppen