Philips Bodygrooming Pro

Pressemelding fra Philips 13. april 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ta skrittet mot sommeren med nye Philips Bodygroom Pro

Barbering og trimming av kroppshår blir stadig vanligere blant norske menn. Nå er det ikke lenger bare håret på hodet og stubbene på haken som får seg en omgang. Norske menn ønsker å se velstelte ut, og særlig når sommer og sol står på agendaen. Med nye Bodygroom Pro fra Philips får du et perfekt resultat, uansett hvor på kroppen du vil trimme eller fjerne hår.

– Philips Bodygroom Pro er utviklet for å håndtere all slags trimming og barbering. Med sin slanke utforming og to ulike barberhoder, er det enkelt å få et godt resultat – til og med rundt de mer sensitive områdene, sier Max Hellström PR manager i Philips Consumer Lifestyle.

Maksimal frihet og et sikkert resultat

Philips Bodygroom Pro har et fleksibelt barberingshode som følger kroppens konturer på en naturligt måte. Resultatet er en tett og glatt barbering. Trimmeren har fem ulike innstillinger for hårlengden. Dermed får du et presist resultat, uten fare for å skade huden. Barberbladene av stål, i kombinasjon med den spesialdesignede kammen, sørger for at hårene skjæres i nøyaktig riktig lengde – uten selv å komme i kontakt med huden.

Trimmeren er ledningsfri og det oppdalbare batteriet holder til bruk i opptil 50 timer. Og for de som liker å trimme kroppshårene i dusjen er dette uproblematisk, Philips Bodygroom Pro er nemlig vanntett og fungerer like bra til barbering på land som i vann.

Philips Bodygroom Pro TT2040 får du kjøpt i butikkene allerede nå, og du kan regne med å måtte punge ut med 899 kroner

Til toppen