Philips Senseo

Pressemelding fra Philips 10. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips og Friele lanserer kaffeputesystemet Senseo

Nordmenn er et av verdens mest kaffedrikkende folk. 12 millioner kopper kaffe drikkes daglig av rundt 2,8 millioner kaffeelskere. Dermed er det kun finnene som drikker flere kopper enn oss nordmenn i hele verden. Tidligere har forbrukerne vært nødt til å velge mellom avanserte espressomaskiner eller den gamle, tradisjonelle trakteren. Nå lanserer Philips og Friele kaffemaskinen Senseo, som med et enkelt knappetrykk serverer den gode, svarte kaffen, samtidig som man slipper å styre med måleskje, riktig vannmengde og grisete filter.

- Selv om den ene espressomaskinen etter den andre har forsøkt å innta det norske markedet, er det fortsatt tradisjonell, svart kaffe som foretrekkes av norske ganer. Samtidig vet vi at mange vanlige kaffeelskere ønsker seg enklere løsninger. Derfor lanserer vi nå Senseo, hvor poenget er kvalitetskaffe på en enklere måte, forteller Anna Löf, marketing manager i Philips.

Senseo er laget med et kaffeputesystem som gjør det svært enkelt å lage en riktig porsjonert kopp eller ti. Kaffeputene finnes i første omgang i tre ulike varianter, og disse får man kjøpt i dagligvare- og elektrobutikker rundt om i hele landet, samt på Frieles nettbutikk, Frieleshop.no

Philips og Friele spiller på lag

De aller fleste forbinder Philips først og fremst med hjemmeelektronikk, TVer og musikkanlegg. Men Philips er også en av verdens største produsenter av kjøkkenutstyr og kaffemaskiner. Nå satser selskapet for fullt på det norske kaffemarkedet sammen med Norges eldste kaffehus, Kaffehuset Friele.

- Vi er veldig glade for samarbeidet med Philips. Senseo er en kaffemaskin som har hele det norske folk som målgruppe. Det er på høy tid at også de som nyter sine daglige kopper med svart kaffe, får en kvalitetsmaskin som gjør hele jobben. Og med de tre ulike variantene kaffe, godkjent av Frieles fremste kaffeeksperter, er jeg sikker på at kresne nordmenn vil bli meget fornøyde, sier merkevaresjef i Kaffehuset Friele, Geir Hongset.

Kaffeputene fra Friele er spesialtilpasset Senseo-maskinen, og kommer i variantene Klassisk, Mørkbrent, Koffeinfri samt Sjokodrikk, som er en varm sjokoladedrikk. Hver kaffepose innholder 18 kaffeputer, og koster fra ca 28 kroner.

Philips Senseo består av fire ulike modeller med en startpris på 799 kroner, og er nå å få kjøpt i utvalgte dagligvare- og elektronikkforetninger. 

Til toppen