Philips sexleketøy

Pressemelding fra Philips 17. mars 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips lanserer sexleketøy for par

(Oslo, 17.mars) Er du lei av vinteren og ser frem i mot lysere tider? Husk at sommeren er kort og at mørketiden snart er over oss igjen. Da er det godt å vite at hjelpen er på vei! Etter at våre naboland har kastet seg over de nye par-leketøyene fra Philips, står Norge for tur til høsten. Og for de som ikke klarer å vente så lenge finnes det nå en mulighet til å tjuvstarte på moroa!

- Tradisjonelle sexleketøy er utformet for å brukes alene. Nå har vi utviklet produkter tilpasset par, som skal gi begge to økt nytelse i lek på soverommet, sier Ylva Bäckström, i Philips Consumer Lifestyle. 

Produktene har vært en stor suksess for par i både Sverige og Danmark. Nå står Norge for tur!

Intimmassasje for begge to

Samtlige produkter i serien er ergonomisk utformet, ligger bekvemt i hånda og er designet for å brukes over hele kroppen. Massasjeapparatene utmerker seg ved at de kan stimulere både hans og hennes erogene soner. De ulike vibrasjonsprogrammene gir følelsene fritt spillerom og øker nytelsen for begge parter. En av vibratorene kommer med en egen oppvarmingsfunksjon, og alle modellene er selvfølgelig vanntette.

– Mange par velger bort vanlige sexleketøy fordi de kan virke støtende og usmakelige. Philips’ nye serie består av kvalitetsprodukter og har et svært tiltalende design. Jeg er sikker på at mange norske par går en hyggelig høst i møte, sier Bäckström.

De nye sexleketøyene er ventet til norske butikker i september. Orker du ikke vente så lenge kan du ta turen innom Philips’ nettbutikk hos søta bror: http://shop.philips.se/

Til toppen