Philips Sonicare For Kids

Pressemelding fra Philips 5. mai 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips redder morgenen for alle småbarnsforeldre

Alle småbarnsforeldre vet hvilken kamp det kan være å få barna til å pusse tennene på en skikkelig måte. Å stå stille i to minutter kan føles ut som en evighet for mange trøtte barn. Nå lanserer Philips Sonicare for kids, som sørger for en effektiv tannpuss, samtidig som barna har det moro!

- Alle vet at det er viktig for barna å lære seg god tannhygiene i tidlig alder. Og vi ønsker at turene til tannlegen skal gå som en drøm. For å få til dette har vi utviklet den første elektriske Sonicare-tannbørsten for barn, slik at tannpussen kan bli både gøy og effektiv, forteller Ylva Bäckström, marketing manager i Philips Consumer Lifestyle.

Philips har tatt utgangspunkt i sine mestselgende elektriske tannbørster for voksne, og kombinert dem med barnevennlige funksjoner. Studier viser at Sonicare for kids fjerner opp til 75 prosent mer plakk fra de vanskeligst tilgjengelige områdene i munnen, sammenliknet med manuelle tannbørster for barn.

Smarte funksjoner

Sonicare for kids er tilpasset barn i alderen fire til ti år. Tannbørsten kommer med en egen KidTimer-funksjon, som sørger for at barna gradvis når opp til de to anbefalte minuttene med tannbørsting.

- I starten er Sonicare for kids innstilt på ett minutt med børsting, så barna ikke skal gå lei. Deretter øker børsteprogrammet denne tiden gradvis opp til to minutter, over en periode på 90 dager. I tillegg gir tannbørsten fra seg små musikktoner, hver gang det er på tide å flytte børsten til et annet område i munnen. Dermed unngår man at barna kun pusser på ett og samme sted, forklarer Bäckström.

Den elektriske tannbørsten har to intensitetsnivåer å velge mellom, tilpasset barnets alder. Begge nivåer ligger godt under anbefalt nivå for voksne brukere, for å sikre at barna opplever tannpussingen som behagelig.

Dobbelt grep for sikker børsting

Tannbørsten har et ergonomisk utformet grep som passer godt inn i mindre hender. I tillegg er håndtaket utformet med to holdepunkter, slik at foreldrene kan holde tannbørsten sammen med barnet i starten. Dermed lærer barnet riktig håndtering, samtidig som de opplever å få pusse selv.

Tannbørstehodene komme i to forskjellige størrelser, slik at tannbørsten kan vokse i takt med barnet. Det er også mulig å skifte design på panelet, slik at barna selv kan velge hvordan tannbørsten skal se ut.

Til toppen