Pinell Explorer

Pressemelding fra TT Micro 7. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro, norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer i dag Pinell Explorer på IFA-messen i Berlin – en ny bærbar radio med batteridrift og fjernkontroll. Pinell Explorer kan, i tillegg til å gå på strøm, brukes med både oppladbare batterier og vanlige AA-batterier.

– Pinell designes og utvikles i Norge. Vår filosofi er å gjøre alle mulighetene digital radio tilbyr lett tilgjengelig for folk flest. Våre produkter skal kjennetegnes av god lyd, godt design og at de er enkle å bruke, sier Tom Vedvik, TT Micro.

Pinell er å finne på stand no: 108 i hall 1.2

Høy lydkvalitet

Pinell kjennetegnes ved god lyd, og den nye Explorer-modellen gjør ikke skam på navnet. Lydkomponentene er av god kvalitet og mens mange andre radioer i denne prisklassen har kabinett av plast, er Pinell Explorer konstruert med et kabinett som hovedsaklig består av trefiber for bedre akustikk. Dette gjør lydkvaliteten svært tilfredsstillende.

FM, DAB eller internett

Hvis du lytter til de vanlige FM- eller DAB-kanalene fungerer Explorer akkurat som en helt vanlig radio av høy kvalitet. Muligheten til å lytte på internett gjør den ekstra interessant.

Selv om langt de fleste i Norge nå er tilknyttet internett, er det slett ikke alle som er klar over at de da samtidig har tilgang til mer enn 20.000 radiokanaler fra hele verden. Pinell er blitt kjent for å lage internettradioer som er enkle å betjene, slik at man virkelig kan glede seg over dette mangfoldet. En lettlest søkemeny på radioens display gjør det enkelt å finne det du er ute etter.

Noe for enhver smak

Radioen kan kobles opp mot internett både trådløst og med kabel. Deretter kan man velge radiostasjoner etter kategori; for eksempel land eller musikksjanger. Det skal mye til for at man ikke finner noe som dekker ens preferanser og interesseområder.

Favorittstasjonene kan lagres direkte på radioen, eller på en personlig side der man kan skreddersy en egen liste med kanaler.

Tekniske spesifikasjoner

Pris og tilgjengelighet

Pinell Explorer er tilgjengelig i oktober hos de fleste radio og tv forhandlere og har en veiledende pris på NOK 2190,- inkl. mva. 

Til toppen