Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Disney Blu-ray- og Disney DVD-utgivelsen av filmen som er sett av over en halv millioner nordmenn på kino er i handelen fra 28. september. Produsent Jerry Bruckheimer følger opp suksessfilmserien, fortsatt med Johnny Depp som Kaptein Jack Sparrow. Eventyret inneholder sannhet, forræderi – og havfruer.

Sparrow støter på en kvinne fra sin fortid (Penelope Cruz), men er ikke sikker på om det er kjærlighet eller om hun er en hensynsløs bedrager som utnytter ham for å finne den sagnomsuste ungdomskilden. Tvunget ombord på skipet til tidenes mest fryktede pirat vet ikke Jack hvem han skal frykte mest; piraten Svartskjegg (Ian McShane) eller kvinnen fra hans fortid.

Regissør Rob Marshall har ønsket å lage en film full av spektakulære kampscener, spenning og grenseløs humor. Disney lover det de kaller ”en skattkiste av bonusmateriale” med BD-utgivelsen: lydkommentarer av regissør Rob Marshall og produsent John DeLuca (uten undertekster), bloopers, opplev Blu-ray 3D med Timon & Pumbaa, Lego Pirates Of The Caribbean.

Til toppen