Plextor SSD M3-serie

Pressemelding fra Plextor 5. desember 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Plextor, en ledende utvikler av høytytende digitalt lagringsutstyr, har annonsert M3-serien av Solid State Drives med True Speed-teknologi ("sann hastighet”) og en uovertruffen fem års garanti.

I tråd med Plextors tradisjon for å sprenge grenser når det gjelder SSD-ytelse i den virkelige verden, benyttes kvalitetskomponenter slik som siste generasjons Marvel-kontrollbrikker og Toshiba NAND-flash for å gi brukerne verdens raskeste SSD når det gjelder faktisk bruk (ikke bare i tester).

M3-serien av enheter er konstruert med True Speed-teknologi for å levere konsekvent høy ytelse, selv etter lange tidsperioder. Denne forpliktelsen understrekes av en markedsledende fem års garanti, som sørger for at brukerne ikke bare kan forvente seg glimrende hastighet mens de kan sikkerhetskopiere og overføre data, men også kan føle seg trygge på produktets pålitelighet og at de vil motta en glimrende kundeservice.

M3-seriens viktigste funksjoner:

q  2,5” Internal Solid State Drive (SSD)

q  Tilgjengelig i kapasiteter på 128 GB, 256 GB og 512 GB

q  True Speed-teknologi for vedvarende ytelse over tid

q  Tilfeldig lese- og skrivehastighet på 70 000 / 65 000 IOPS

q  Bruker server-grade-kontrollbrikken Marvell 88SS9174

q  Støtter SATA III 6 Gb/s-grensesnitt og japansk NAND-flash av ypperste kvalitet

q  Bransjens laveste årlige sviktprosent

q  1,8 V strømmodus for svært lavt strømforbruk

q  Uovertruffen fem års på-stedet-garanti og servicestøtte

Drives av True Speed-teknologi for vedvarende ytelse over tid:

I nært samarbeid med bransjelederen Toshiba har Plextor fremstilt M3-serien av enheter med bruk av det nyeste 24 nm Toggle NAND-flashminnet, som leverer overføringshastigheter på 133 Mbps – langt høyere enn standardhastigheten på 40 MBps som tradisjonell SDR-teknologi kan tilby. Denne avanserte designen sikrer maksimal lesing og skriving og øker påliteligheten og levetiden til M3-serien av enheter. Flash-teknologien inkluderer dessuten en 1,8 V strømmodus som gir svært lavt strømforbruk og bidrar til å spare energi for en mer miljøvennlig og økonomisk løsning.

Toshibas høyhastighetsminne har blitt kombinert med siste generasjon av Marvells server-grade-kontroller som støtter SATA 6 Gb/s-grensesnittet. Dette gir en lynrask tilfeldig lese-/skrivehastighet på 70 000 / 65 000 IOPS og en sekvensiell lese-/skrivehastighet på opptil 525 MB/s og 445 MB/s, og gir brukerne optimal responstid ved overføring av data.   

Med raskere teknologi understøttet av et utvalg av eksklusiv Plextor-fastvare, inkludert den patenterte Instant Restore (som bidrar til å holde lagringsenhetens ytelse konstant selv etter lange tidsperioder), utgjør disse komponentene samlet sett en del av True Speed, en sammensatt teknologi som gjør at Plextor M3-enheten kan levere vedvarende høy ytelse gjennom hele levetiden sin.

Pålitelighet og ytelse understøttet av en markedsledende fem års garanti:

Plextors forpliktelse til å levere et pålitelig produkt starter med grundig fabrikktesting og behandling av hver eneste M3-enhet for å sikre stabilitet på lang sikt. Disse testene omfatter en 2,5-timers innbrenningstest ved høy temperatur og intens brukssimulering. Denne omhyggelige tilnærmingen har belønnet Plextor med en beundringsverdig årlig sviktprosent på 0,50 % for SSD-er – bransjens laveste.

Plextor tilbyr en utrolig, markedsledende fem års garanti på M3-enheten. Dette gjenspeiler tydelig fokuset på å tilby slitesterke kvalitetsprodukter til forbrukerne, de ypperlige standardene som brukes ved konstruksjonen av komponentene og enhetene, samt den direkte kvalitetskontrollen under produksjonen.

I motsetning til mange lignende produkter, tilbyr M3-enheten større trygghet for forbrukerne med en markedsledende fem års garantiplan. Den fem år lange garantien består av en tre år lang ”Fast Warranty Service” (innsamling og retur) i EU, Norge og Sveits (ett år andre steder), og deretter to års innbringing. Brukerne kan avtale reparasjon av defekte produkter direkte med Plextor – slik at de kan føle seg trygge på at denne uunnværlige enheten dekkes i en lengre tidsperiode. Dessuten unngår de bryderiet med å returnere varer til forhandleren / en tredjepart.

Plextor tilbyr telefonstøtte over hele Europa på elleve språk, med lokale telefonnumre som brukerne kan ringe, samt ytterligere støtte via e-post og nettstedet.

Priser og tilgjengelighet:

M3-serien er tilgjengelig fra og med desember. Prisene har ikke blitt bekreftet ennå. 

Til toppen