Power Controls Tekkeon

Pressemelding fra Power Controls 14. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Alltid nok strøm på tur

TEKKEON

Batteripakke med nyeste LiO-batteriteknologi for optimal enegimengde i forhold til vekt. 58Wh energi. Vekt kun 430g! Justerbar utgangsspenning 5-19V, passer for de fleste anvendelser. Komplett med lader for 230VAC og et sett plugger som passer til bl.a. laptop'er, mobiltelefon, gps, etc.

Batteripakke mp3450

Bruk bare ett batteri til lading av nesten all bærbare enheter! De fleste enheter har ofte behov av opplading etter bare 2-4 timers bruk. Med myPower ALL, kan du nyte timevis med forlenget spilletid på laptop, bærbare DVD-spillere, videokameraer, MP3-spillere, CD-spillere, mobiltelefoner og andre bærbare elektroniske produkter.

Slank

Er ord som synes å beskrive TEKKEON mp3450 best. Den er glatt, pent bued og har skinnende form med en enkel knapp og LED på toppen. Topp finish og brukervennlig.

TEKKEON batteripakke er et oppladbart batteri for både krevende strømslukere som laptop, smartelefoner og enkle mp3 spillere. Denne versjonen er en "smart enhet", så det vil automatisk gi rett utgangsspenning til enhetene som lades. Den har også en USB utgang for lading av produkter med USB kabel. Neste gang du er på tur til steder uten strøm, har du nok energi til mange timers bruk før behovet for en stikkontakt er nødvendig.

Ekspedisjoner og ferier

Er du på tur over lenger tid uten tilgang til 230V, kan du komplitere utsyret med ekstra batteripakke eller sammenleggbart solcellepanel fra Sunlinq. Da bretter du enkelt ut solcellepanelet fra sekken og kobler den til TEKKON batteriet. Spenner man fast solcellepanelet til en pulk, sekk eller sykkel når man er underveis, vil man alltid ha nok strøm når behovet er der. TEKKON kan også lades fra en stikkontakt med 230V med den medfølgende omformeren.

Brukstid mp3450 (50Wh)

Laptops: 3.5t

Camera: 12t

MP3: 42t

Mobiltelefon: 60t taletid

Om Power Controls

Power Controls ble etablert i 1997, og er et ingeniørfirma som leverer strømforsynings-produkter til profesjonelle installasjoner. Vi spesialiserer oss på alternativ energi, og produserer, leverer og monterer komplette, autonome hybridanlegg basert på sol, vind, aggregat og brenselscelle.

Har du behov for strøm i bil, båt, hytte, caravan/bobil eller i service-/yrkes-bilen, tar du kontakt med oss. Vi har lang erfaring med å utstyre kjøretøy og hytter med alternativ energi og komfort; også 230VAC!

Til toppen