Landssjef i Sverige for Gram, Peder Qwist, ved selskapets nye komfyrer, kjøleskap og fryseskap som er på vei inn til Elons sentrallager. Foto: Ola Larsson

PREMIUM FRA GRAM

Gram viser på Elon Expo frem nye premiumprodukter innen kjøl- og frys, i tillegg til nye ovner med 77 liter kapasitet og BakingPro-systemet.

Publisert

Gram er ny utstiller på kjedens utdanningsmess som ble avholdt i Ørebro i Sverige den første uken i april. Peder Qwist, landssjef i Gram Sverige, forteller at det har vært et mål å være med på årets Elon Expo. Qwist startet hos Gram i fjor etter 11 års ansettelse hos Electrolux.

– Elon kommer til å få et unikt sortiment fra oss, dette er på vei inn på sentrallageret akkurat nå. Det dreier seg om komfyrer med 77 liter kapasitet og BakingPro System, samt premiumkjøleskap og -fryseskap med preget logo og buede håndtak, sier Qwist.

BakingPro

En ny komfyr fra Gram med BakingPro System. Foto: Ola Larsson.

De nye komfyrene finnes i ulike varianter, med eller uten pyrolyse, induksjon eller BakingPro System. BakingPro Systemet skal varme ovnen opp fra 0 til 180 grader på fire minutter, og det skal holde meget presis og stabil temperatur.

BakingPro System innebærer blant annet at ovnen varmes opp fra 0 til 180 grader på fire minutter

I dag er Gram en komplett kjøkkenleverandør, og sortimentet deres omfatter komfyrer, ovner, koketopper, oppvaskmaskiner, vask og tørk samt kjøl- og frys.

Det var kjøle- og fryseprodukter brødrene Gram startet med da de grunnla det danske selskapet i 1901. På messen viste Gram sine store kjøleskap med volum på 380 liter, og fryseskap med volum på 280 liter. Begge har buede håndtak som følger hele dørens lengde. Premium-modellene har i tillegg preget logo som ifølge Qwist gir et mer eksklusivt design.

Peder Qwist ved et av selskapets premiumkjøleskap. Foto: Ola Larsson.
Powered by Labrador CMS