Radioresepsjonen på TV

Pressemelding fra The Walt Disney Company Nordic 7. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Radioresepsjonen på TV - på DVD 22. juni!

Lettbeint underholdingsprogram med sketsjer, diskusjon, debatt og gjester. 

Tore Sagen, Bjarte Tjøstheim og Steinar Sagens lettbeinte underholdingsprogram med sketsjer, diskusjon, debatt og en og annen gjest. Hvorfor skal du se på Radioresepsjonen på TV, spør du. Tja, hvorfor ser man egentlig på TV? For å få tiden til å gå.

Fansen vil kjenne igjen Bjarte, Tore og Steinars lettbeinte univers fra det populære P3-programmet. I tillegg til helt nye figurer får vi også endelig møte igjen blant andre Trude Sagen, Tyholt Apenes, Spencer Tjøstheim, Dan Sverre Nilsen og andre kjente karakterer. Nye poster som Videokunst-posten, der resepsjonistene lager videoinstallasjoner, Singer/songwriterposten der det konkurreres i sang og fremførelse, og "Vi syr klær til hverandre" der resepsjonistene kler hverandre opp med kreasjoner de har laget selv, er bare tre av mange eksempler på hva som venter. Et blandet utvalg gjester vil også besøke trioen i studio.

Bonus: Bloopers

Medvirkende:

STEINAR SAGEN, BJARTE TJØSTHEIM, TORE SAGEN

Prosjektleder: EIRIK SANDBERG INGSTAD

Regi: ØYSTEIN BACHE

Foto/klipp: VIDAR JOSDAL

Genre: Humor

Aldersgrense: 11 år

Spilletid: 325 min + bonus

Produksjonsår: 2011

Format: 16x9

Lyd: Dolby Digital 5.1 

Til toppen