Samsung Galaxy R

Pressemelding fra Samsung 17. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Prisgunstig touchmobil fra Samsung:

Samsung Galaxy R – ny dobbeltkjernet touchmobil

Touchmobilen Galaxy R er det nyeste tilskuddet i Samsungs smarte mobilfamilie Galaxy. Som de øvrige medlemmene i familien kjører Galaxy R operativsystemet Android 2.3, og kombinerer høyt prestasjonsnivå med stilfullt design.

Galaxy R har det nyeste operativsystemet for smarte mobiler, Android 2.3. Sammen med en dobbeltkjerneprosessor på 1 gigahertz og en nedlastningshastighet på 21 MB per sekund blir det mulig å surfe på nettet samtidig som man sender mail eller hører på radio, uten at prestasjonsnivået påvirkes.

Er du opptatt av design vil du ikke bli skuffet over Galaxy R. Mobilen har en slank design med et deksel i børstet metall. Skjermen er på 4,2 tommer og bygger på den energibesparende teknologien Super Clear LCD, som holder batteriforbruket nede og gjør bildene klare og skarpe.  

Galaxy R har et kamera på fem megapiksler med autofokus og LED-blits, som også filmer og spiller av filmer i HD-kvalitet.

Underholdning som musikk, spill og magasiner kan lastes ned via Samsungs forhåndsinstallerte apper Music Hub, Game Hub og Readers Hub. Kontakten med venner og bekjente holder du via Social Hub, der telefonboken i Galaxy R linkes opp mot for eksempel e-post, kalender, Facebook, Linkedin og Twitter, og samler korrespondanse og oppdateringer på ett sted.  

 

Fakta: Galaxy R er Samsungs nyeste touchmobil. Skjerm på 4,2 tommer med Super Clear LCD. Android 2.3, brukergrensesnitt TouchWiz. 1 gigahertzprosessor med doble kjerner, 8 GB internminne. Taletid 580 minutter (3g), hvilemodus 550 timer (3G). Mobilt bredbånd: HSPA+ med støtte for 21 MB per sekund, HSUPA 5.76 med støtte for blåtann 3.0 + HS, USB 2.0 samt wifi 802.11 (a/b/g/n) og AllShare. Fem megapiksel-kamera med LED-blits. Videokamera for innspilling i HD (720 piksler) og avspilling i full-HD (1080 piksler). Hurtigtastfunksjonen Swype. Størrelse: 125,7 x 66,7 x 9,55 millimeter. Vekt: 131 gram. Batteri: 1650 mAh. I butikk i slutten av august. Anbefalt utsalgspris ved lansering: 3 500 kr.

Til toppen