Samsung kombiskap G-serien

Pressemelding fra Samsung 21. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Selvavfrostende 400 liters kombiskap:

57 liter mer i Samsungs nye kombiskap

Samsungs nye selvavfrostende kombiskap i G-serien gir deg nå enda mer plass. Volumet i de nye modellene er utvidet med 14 prosent, noe som gir plass til ytterligere 57 liter mat og drikke i modeller som er to meter høye, til tross for at de ytre målene er det samme.

Samsung utvider nå den populære G-serien med et titalls selvavfrostende kombinerte kjøl- og fryseskap. Innsiden på de nye modellene er utvidet med 14 prosent ved hjelp av en ny isolasjonsteknikk. Den nye teknikken gir 57 liter mer plass for mat og drikke, i modeller med volum på 400 liter.

Selvavfrysende modeller på 400 liter

De nye kombiskapene i G-serien er utstyrt med en selvavfrostningsfunksjon for kombiskap på 400 liter. Dette betyr at både skapets innside og den frosne maten unngår frostdannelse. Frysere uten selvavfrostningsfunksjon får ofte et høyere energiforbruk på grunn av isdannelse, men når fryseren tar seg av dette selv holder kjølevarene seg friske og energiforbruket holdes nede. G-serien kan også stilles inn slik at fryseren fortsatt er på selv om man skrur av kjøleskapet.

Samsungs nye modeller i G-serien oppfyller EUs energimerking fra A+ til A+++ avhengig av modell. Det utvidede volumet og energiklassifiseringen er testet og verifisert av Teknologisk Institut i Danmark.

Samsungs nye kombiskap for kjøl og frys i G-serien har en stilren design i klassisk hvit, svart eller stål. De ergonomisk utformede håndtakene gjør det enkelt å åpne dørene.  Planløsningen er åpen og man finner lett frem blant matvarene takket være LED-belysningen som lyser gjennom hyllene og boksene.

Fakta: Samsungs utvidede G-serie for kombinert kjøl og frys rommer 350-400 liter, mål 185-201 cm, energimerket A+ til A+++, 190-347 kilowattimer per år. Selvavfrostende modeller på 400 liter. LED-belysning for klart lys og lav energiforbruk. Teknologien Multiflow gir god oppbevaring av matvarer. Feriemodus (avslått kjøleskap, påslått fryser). Vann- og ismaskin som tillegg. Farge: hvit, svart og stål. Anbefalt utsalgspris ved lansering 7 000 – 14 000. I butikk i midten av juni

Til toppen