Even Amdal og Stig-Ove Langø viser stolt frem Samsungs nye mobilflaggskip. Foto: Jan Røsholm

SAMSUNG LANSERER MOBILFLAGGSKIP

Samsung har stor Norgeslansering av sine to nye mobiltelefoner Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Egde.

– Vi er utrolig stolt over å lansere disse to modellene i markedet. Dette er uten tvil de beste modellene Samsung noen sinne har produsert, sier Country manager i Samsung, Even Amdal.

Selve lanseringen for det norske markedet skjedde torsdag 8.april på et stort arrangement i Oslo. Her hadde Samsung samlet 250 mennesker fra bransjen, samt journalister. Både operatører, forhandlere og kjeder var representert.

Dette er uten tvil de beste modellene Samsung noen sinne har produsert

To modeller

Telefonen kommer i to utgaver, S6 og S6 Egde. Hver av dem vil ha henholdsvis 32, 64 eller 128 gigabyte minne.

– Vi har valgt et helt nytt design på disse modellene. Blant annet har vi buet glass, ny prosessorteknologi og forbedret en rekke funksjoner sammenlignet med tidligere modeller, sier telekomansvarlig Stig-Ove Langø.

Han forteller at blant annet glasset er varmet opp til høy temperatur for at det skal bøyes. Samtidig vil telefonene støtte begge gjeldene standarder for trådløs lading. Ikea vil i løpet av våren lansere flere møbler med innebygget støtte for trådløs lading. Ladeteknologien i telefonene er samtidig kraftig forbedret. Dette betyr at ladetiden reduseres kraftig. Det vil kun ta 80 minutter å full lade hele telefonen

Godt forhåndssalg

– Vi har hatt et meget godt forhåndssalg av disse modellene, samtidig som de har fått meget gode testresultater i pressen, så dette er en modell vi har stor tro på, sier Even Amdal.

Telefonene er i salg i Norge fra lørdag 11.april. Samsung Galaxy S6 vil ha en veiledende utsalgspris på rundt 6.000 kroner, mens S6 Egde vil ligge rundt 8.000 kroner.

Samsung viste også frem en rekke andre produkter. Felles for de alle er at de kommuniserer med Galaxy S6 og S6 Egde.
Over 250 mennesker fra bransjen var samlet på Fabrikken i Oslo i forbindelse med den norske avdukingen av S6 og S6 Egde.
Til toppen