Samsung ML-2165W

Pressemelding fra Samsung 21. desember 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Koble sammen og skriv ut:

Samsung lanserer laserskriver for PC, nettbrett og mobiler

Med Samsungs laserskriver ML-2165W kan du skrive ut direkte fra PC, mobil og nettbrett. Teknologien heter WiFi-direct, og enhetene kobles enkelt sammen uten verken apper, trådløst nett eller drivere. Med sitt lille format er ML-2165W det perfekte tilbehøret for både mobiler, nettbrett og PC-er. 

Mange bruker nå mobilen og nettbrettet på samme måte som PC-en ble brukt for bare noen år siden. På mobilen eller nettbrettet har vi i dag digitale dokumenter som billetter, bookingbekreftelser og annen viktig informasjon, som vi ofte ønsker å skrive ut. Tidligere har det vært vanskelig å koble nettbrett og mobiler til en skriver, men det forandrer seg med den brukervennlige skriveren ML-2165W.

Enkelt å koble sammen

Samsungs ML-2165W er Samsungs første laserskriver med den nye tilkoblingsstandarden WiFi-direct. Det innebærer at alle mobiler og nettbrett med støtte for Wi-Fi-direct kan kobles til ML-2165W uten at man trenger apper, trådløst nettverk eller bluetooth.  Med WiFi-direct trenger du heller ingen drivere for at enhetene skal snakke sammen. Av dagens Samsung-mobiler og -nettbrett støtter følgende modellerWiFi-direct: Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab 8.9 og Galaxy Tab 10.1 (Noen av Samsungs nettbrett kan kreve en oppgradering av softwaren til Android 3.2, som finnes på Samsungs hjemmeside). Du finnes mer informasjon om WiFi-direct på www.wi-fi.org.

Også for PC-er

ML-2165W er også en utmerket skriver for stasjonære og bærbare PC-er, og det kreves ingen kabler for å koble til. ML-2165W er en av de minste laserskriverne på markedet og får enkelt plass på samme skrivebord som PC-en. Kapasiteten er på hele 20 A4-utskrifter i svart-hvitt per minutt og lydnivået under utskrift er under 50 desibel. 

Fakta: Samsung ML-2165W er en laserskriver for A4-utskrifter i svart-hvitt. Skriver ut 20 A4-ark i minuttet med oppløsning på 1200x1200 DPI med under 50 desibel i arbeidslyd. Starter opp fra hvilemodus til utskrift på mindre enn ni sekunder. Innebygd minne på 8 MB. Kassetten håndterer 150 ark på 80g. Måler 380x267x228 millimeter og veier under fem kilo. Kommer i butikk i februar og anbefalt utsalgspris er 750 kroner.    

Til toppen