Samsung Wave 3

Pressemelding fra Samsung 30. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Premiere for operativsystemet Bada 2.0:

Samsung utvider den smarte Wave-serien

Samsungs nye touchmobil Wave 3 er utrustet med det nye, oppgraderte operativsystemet Bada 2.0.

Wave 3 er en av Samsungs første touchmobiler med operativsystemet Bada 2.0, og har mange smarte løsninger som forenkler brukerens hverdag. En av de funksjonene som inngår i det nye operativsystemet er rask og trådløs overføring av bilder, musikk og andre tunge filer via funksjonen WIFI direkte. I tillegg inngår den nye chat-applikasjonen ChatOn i Bada 2.0,der man kan kommunisere og dele filmer og bilder med venner og bekjente fra telefonboken på en rask og enkel måte. ChatOn er tilgjengelig for alle typer mobile plattformer.

I Samsungs applikasjonsbutikk Samsung Apps finnes apper, e-bøker og spill til å laste ned slik at du kan sette opp din Wave 3 slik som du selv vil.  Med funksjonen Social Hub samler du alle dine kontakters aktiviteter på ett og samme sted.

Tredje bølge

Tidligere modeller i Wave-serien har fått positiv omtale for sin moderne design og deksel av metall. Også Wave 3 har samme innovative design, men har i tillegg større skjerm på fire tommer og er nå kun 9,9 millimeter tykk. Prosessoren er på 1,4 gigahertz og gir sammen med det innebygde mobile bredbåndet HSPA+ gode forutsetninger for å kunne bruke flere programmer samtidig, for eksempel surfe på nettet samtidig som du hører på musikk.

I forbindelse med IFA lanseres også de smarte touchmobilene Wave M og Wave Y, som begge har Bada 2.0 og innebygd støtte for 3G-oppkobling. De har chat-applikasjonen ChatOn, Social Hub for integrering av sosiale medier og Samsung Apps for å sette opp mobilen i forhold til sine personlige ønsker. Wave Y vender seg mot en yngre målgruppe som er nysgjerrig på smarttelefoner. Med Samsungs Music Hub blir også denne mobilen en musikkspiller. Wave M og Wave Y er per i dag ikke aktuelle for det nordiske markedet.

Wave 3, Wave M og Wave Y presenteres i Samsungs monter (hall 20) på IFA 2011 i Berlin.

Fakta: Samsung Wave 3 er en smart touchmobil. Skjerm på 4 tommer av typen WVGA super-AMOLED. Samsungs operativsystem Bada 2.0, brukergrensesnitt TouchWiz. 1,4 gigahertz prosessor. Samsung Apps, chat-funksjonen ChatOn, Social Hub, Music Hub. 3 GB internminne og støtte for microSD kort (opp til 32GB), WIFI 802.11 (b/g/n), WIFI direkte, bluetooth 3.0, USB 2.0 + HS. Kamera på fem megapiksler med LED-blits samt videokamera for HD (720 piksler). Mål 125,9 x 64,2 x 9,9 millimeter, vekt 122 gram. Batteri: 1500 mAh. Støtter HSDPA 14,4, HSUPA 5,76 2100/900, EDGE/GPRS 1900/1800/900/850. I butikk ved årsskiftet. Anbefalt utsalgspris ved lansering: 2 999 NOK.

Til toppen