Sennheiser S1 Digital

Pressemelding fra Sennheiser 25. juli 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

En stille revolusjon: Det nye pilotheadsettet S1 Digital fra Sennheiser kombinerer intelligent støykanselleringsteknologi med maksimal brukerkomfort 

Lydspesialist Sennheiser presenterer S1 Digital på EAA Air Venture Oshkosh. Dette er et nyskapende hodesett for luftfart, med fullt utviklet adaptiv digital støykansellering. Den digitale støykanselleringsteknologien NoiseGard™ analyserer den omkringliggende situasjonen presist, ved hjelp av et tastetrykk, for å kunne oppnå helt uovertrufne resultater når det gjelder støykansellering. Disse førsteklasses hodesettene har høy brukerkomfort – med justerbart kontakttrykk for øreklokkene og en spesiell komfortsone for briller. De har dessuten bluetooth-grensesnitt og klar og tydelig overføring av stemme, med en brukertilpasset funksjon for diskantforsterkning. Hodesettet rundes av med en stilig design fra BMW DesignWorks USA.

Til toppen