Butikkselger Bjørn Otto Hægland ved Euronics Mandal sikrer seg autografen til Idol-finalist Glenn Lyse.

Show i Mandal

– Idol lager show og liv på en tid i året da det ellers er lite som skjer i byen, sier Jarle og Arild Stensland ved Euronics Mandal.

Et lite skår i gleden er det at Idol-finalistene kommer tidligere enn annonsert, da besøkene i Haugesund og Kopervik måte kanselleres på grunn av dårlig vær og helikopteret måtte fly direkte til Mandal.

Butikken hadde Idol-besøk i fjor også, da var det på en hverdag og hele skoleklasser dukket opp.

– Da var det fullt kaos her, smiler Jarle.

Til tross for endringen i programmet blir det kø foran butikken, og Arild mener det skaper blest om merkevaren Euronics at kjeden sponser Idol.

– Dette er svært positivt for oss som driver butikk i distriktene, sier han.

I Mandal konkurrerer Euronics med to Expert-butikker, i tillegg til at enkelte kunder drar til Kristiansand og Sørlandssenteret.

– Styrken vår er nærheten til kundene og den økte servicegraden vi kan tilby, prismessig møter vi mer konkurranse fra Kristiansand, sier Jarle Stensland.

Fagbladet Elektronikkbransjen nr.10/2007

Fra avisen Fædrelandsvennen dukket Tor Andre Baardsen (t. v.) og Roar Greipsland opp for å dekke Idol-besøket hos Jarle Stensland ved Euronics Mandal.
Selv om autografskrivingen ble fremskyndet, dannet det seg kø utenfor Euronics Mandal.
Arild Stensland ved Euronics Mandal lurer på om noen av Idol-finalistene som var på besøk får sin egen mobiltelefon slik Kurt Nilsen har gjort.
Da helikopteret med Idol-finalistene lander i Mandal et par timer tidligere enn planlagt, står det ennå ingen i kø hos Euronics.
Til Mandal kom Idol-finalistene tidligere enn planlagt.
Arnhild Linland jobber på kontoret ved Euronics Mandal, men tar også et tak i kassa.
Ole Christian Halvorsen har sin første dag på jobb ved Euronics Mandal da Idol-sirkuset kommer på besøk.
Til toppen