Siemens silencePower

Pressemelding fra Siemens Hvitevarer 28. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

silencePower er Siemens mest stillegående støvsuger

Behagelig lydvolum uten å miste styrke

Siemens er kjent for støvsugere med eksepsjonell høy luftgjennomstrømning, som gir et enestående resultat. Nå lanseres Q 4.0 silencePower, en innovasjon på området. Den har den nye teknikken activeSound control og er dermed den mest stillegående støvsugeren noensinne fra Siemens.

Normalt sett genererer en sterk luftgjennomstrømning et høyere lydnivå. Nå kan du støvsuge i fred og ro uten å få et dårligere resultat. Med Siemens nye, høyteknologiske støvsuger blir rengjøringen ekstremt effektiv samtidig som du kan høre på musikk eller prate med personer i nærheten. Dermed forstyrrer du ikke familien eller naboene når du rengjør, noe som er spesielt bra dersom man har barn eller husdyr som lett skremmes av høye lyder.

 – Vi har forstått at forbrukerne krever en stillegående, men samtidig kraftfull støvsuger, derfor har våre produktutviklere skapt et produkt som har et behagelig lydvolum uten at det gir avkall på effektiviteten, sier Angela Gustafsson Redén, Marketing Manager Siemens SDA.

Kraften møter roen

Med en effekt på 2 100 W klarer Siemens silencePower å holde et lavt lydvolum takket være et spesielt anti-vibrasjon motordesign, en stillegående luftgjennomstrømning og spesielt utviklet lydisolering i flere steg. Alt dette, samt en ekstra stor diameter på støvsugerslangens åpning, muliggjør en meget kraftfull, men samtidig stillegående støvsuger med bare 70 dB (A).

Smart og stilren design

Siemens silencePower finnes i to ulike modeller i fargene sølv og svart. Støvsugerens volum er på hele 5 liter, noe som er betydelig mer enn mange andre lignende modeller.

Produktene finnes i utvalgte butikker nå.

Veiledende pris:

VSQ4G2131, svart: kr. 1 790,-

VSQ4G2132, sølv: kr. 1 990,-

Til toppen