Anne-Lise Tangen (t. h.) er kategorisjef småelektrisk Coop Norge handel faghandel, Hege Hammeren er butikksjef ved Coop Elektro Levanger. Foto: Stian Sønsteng

SKÅL FOR KOOPERASJONEN!

– Coop er en god og trygg arbeidsplass, sier Anne-Lise Tangen og Hege Hammeren. De to ble satt ekstra pris på under kjedesamlingen.

Kategorisjef Anne-Lise Tangen for sin innsats gjennom 37 år i kjeden. Hege Hammeren fordi hun er butikksjef på Levanger som to år på rad er kåret til beste Coop Elektro.

Under kjedesamlingen på Gardermoen fikk Tangen mye oppmerksomhet våre fra Obs! og Coop Elektro, siden dette er den siste samlingen hennes med dem før hun går av med pensjon ved årsskiftet.

Tangen begynte i Coop i 1974. Hun begynte med kreditering og endte som kategorisjef for småelektrisk.

– Jeg har gått alle gradene og har vel hatt fire-fem ulike stillinger, alle innen elektrisk. Jeg har vært telefonselger, ordremottaker, innkjøper og nå kategorisjef, sier Tangen.

– Hvordan har Coop vært som arbeidsplass?

– Jeg har hatt det godt i Coop og lært veldig mye.

– Hva har vært det beste?

– Kontakten med butikkene, og at jeg som innkjøper har lært mye om produktene fra leverandørene.

Kundeundersøkelse

Gjennom en kundeundersøkelse har Coop Elektro i Levanger to år på rad fått best resultat i kjeden.

– Det er en omfattende undersøkelse der det stilles spørsmål om vareutvalg, servicegrad, tilgjengelighet og ryddighet, sier butikksjef Hege Hammeren.

– Så du har kjørt en kampanje i butikken for å få mange positive stemmer?

– Vi har oppfordret folk til å delta i undersøkelsen og arbeidet hardt for dette, ler Hammeren.

Hun har vært butikksjef i fire og et halvt år, men har ti års erfaring fra bransjen og 15 år bak seg i Coop - i Coop Obs! Elektro, Domus interiør og Popin Støren.

– Hva legger du mest vekt på i butikken?

– Helheten. At servicegraden skal være god, at kundene føler seg hjemme og finner de varene de ønsker.

– Hvordan vil du beskrive Coop som arbeidsplass?

– Stødig og god. En sikker arbeidsplass.

Gjør det beste ut av det meste

– Hvordan er posisjonen deres i Levanger?

– Vi har en Expert-butikk rett over gata og en Elkjøp i sentrum konkurrerer med som er ganske like, men vi forsøker å være best. Tilbakemeldingene fra kundene er i hvert fall veldig gode.

– Har du noen tips å gi andre?

– Gjør det beste ut av det meste! Vi har ikke så stort spillerom, men det er utrolig hva du kan få til med litt kreativitet, stå på-vilje, rett vareutvalg og rett bemanning. Det er ikke bare jeg som står bak, vi er et kjempelag! Blant annet har vi en ansatt som har vært i Coop i over 30 år. Han var butikksjef før meg og har kapret de største og fleste kundene. Folk kommer til butikken på grunn av ham, og disse kundene må vi ta vare på. I tillegg er det viktig å skape nye relasjoner, sier Hammeren.

– Hvordan er Coop som leverandør?

– Grunnsortimentet er blitt veldig bra, men vi er såpass mye større enn mange andre i kjeden at vi supplerer med produktene kundene våre etterspør, sier Hammeren.

Hege Hammeren (Levanger), Knut Ovid (Brønnøysund) og Bjørn Erling Larsen (Beiarn) på møterommet til Endre Lima Gjertsen i Panasonic.
F– Et sterkt argument er at DolcheGusto lager både kalde og varme drikker. En nyhet er sjokoladen fra Nesquick, sier Ingeborg Jule i Wilfa til Steinar Bergli (Bardu).
Svein Karoliussen (Mo i Rana) får demonstrert en AWZ7670 elektronisk kondenstørketrommel av Roy Helgerud i Whirlpool.
Til toppen