Nordisk produktsjef Jonas Eriksson med Panasonics nye lydplanke HTB15. Planken er delbar for ulike monteringsmuligheter, som plakaten viser. Foto: Erik Andersen.

SMAL OG DELBAR LYDPLANKE

Panasonics lydplanker blir smalere, og det kommer også en delbar modell.

Tidligere i år lanserte Panasonic lydplanken HB520, som har trådløs signaloverføring til dypbasshøyttaleren. På IFA ble produktutvalget supplert med HTB15, som er en enklere versjon av 520-modellen.

– Også den har separat dypbasshøyttaler (subwoofer), men ikke trådløs signaloverføring. Dimensjonene er litt mindre enn 520-modellen. Den har HDMI-inngang, og prisen i Norge vil være cirka 3.000 kroner. Det er rundt 1.000 kroner lavere enn 520, forteller nordisk produktsjef Jonas Eriksson i Panasonic Nordic AB.

Ingen av disse modellene har innebygd BD-spiller. En separat spiller kan koples til anlegget via subbassen.

Delbar

En spesiell funksjon for HTB15 er at planken er delbar. Det betyr at du enten kan bruke den som en tradisjonell lydplanke hengende på vegg eller bordstativ. Alternativt kan du montere de to like delene ved siden av TV-apparatet som et tradisjonelt 2.1 lydsystem. Også med denne løsningen kan høyttalerne henges på vegg, og det følger med stativ for bordplassering.

Panasonics lydplanke HTB520, som ble lansert tidligere i år, modellen har trådløs overføring til subwoofer. Pris: 4.000,-
Til toppen