Markedssjef Grete Klæboe med kombiskapet KGN36A90 som er et No Frost-skap med elektronisk styring og energiklasse A+.

Smått og stort i hvitt fra BSH

– Her treffer vi alle handlerne og får vist det vi selger gjennom kjeden, sier markedssjef Grete Klæboe i BSH Husholdningsprodukter AS.

Hun synes det var mange spennende nyheter både innen elektriske husholdningsapparater, som hun representerer, og småelektriske produkter. Firmaet viste toppmodellen blant vaskemaskinene med 8 kilo kapasitet. I tillegg så vi induksjonstopper og frittstående komfyrer med samme teknologi.

– No Frost kommer for fullt innen alt av kjøl, frys og kombinasjonsskap. Her viser vi også kabinett med svart lakk, som er blitt en stor trendfarge, sier Klæboe.

Hun mener at utviklingen for Bosch og Siemens er god hos Expert og at produktene er godt representert hos handlerne.

– Vi ser bare positivitet og store vekstmuligheter, sier hun.

Innen småelektrisk var det nye sensorstrykejernet fra Bosch en av de store oppmerksomhetsvekkerne. Det samme gjaldt en oppladbar stavmikser.

Stabilt jern

– Dette er verdens første elektroniske strykejern som gir en stabilitet i sålen på pluss minus fem grader. Det vanlige for slike produkter er pluss minus 40 grader i snitt. Dette strykejernet har også en autofunksjon som gjør at du kan stryke alle typer tekstiler med unntak av de som har plast i seg uten å tenke på hvilken temperatur du benytter, sier salgssjef Torgeir Salvesen.

Han karakteriserer strykejernet som idiotsikkert. All informasjon vises på et digitalt display. Sålen er keramisk og vannpåfyllingen er gjort enkel. Prisen vil være i underkant av 900 kroner.

For et år siden lanserte Bosch en oppladbar stavmikser. Batteriet har litiumionteknologi.

– Batteriet er på 7,2 volt. Det er kraftig nok til alt du skal gjøre med en stavmikser. Batteriet lader seg ikke ut selv om mikseren ligger ubrukt. Det gir 20 minutter gangtid og holder spenningen i 99 prosent av driftstiden, sier Salvesen.

Stavmikseren koster i underkant av 800 kroner.

Salgssjef Torgeir Salvesen med det elektroniske strykejernet Sensix B5 Automatic og den oppladbare stavmixeren Bosch Mixo.
Til toppen