Soko AutoGear GPS kjørebok

Pressemelding fra Soko 11. juni 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Et nytt produkt skal nå gjøre hverdagen enklere for alle som bruker bil i jobbsammenheng. Ved å kombinere en smart liten GPS-mottaker med en skreddersydd programvare kan man nå med få tastetrykk skrive ut månedens kjørebok.

AutoGear GPS Kjørebok gjør jobben for deg!

Den lille GPS-enheten med innebygget batteri plasseres i bilen. Ingen montering kreves. Den loggfører hvert 5. sekund alle bevegelser og lagrer hele reiseruten og kalkulerer avstand. Ved behov tar man inn GPS-enheten og kobler den til PC'en for å laste over loggen til den skreddersydde programvaren hvor man med noen tastetrykk har en ferdig kjørebok for perioden. 

Tidsbesparende funksjoner

En smart integrasjon mot karttjenesten til 1881.no gjør at man får kartutsnitt som viser nøyaktig hvor man startet eller stoppet hver tur. Dersom man gir navn på en posisjon vil programmet legge dette til Kjente koordinater og brukes automatisk neste gang man kommer til samme sted. En nyttig funksjon er at man kan angi en avstandstoleranse på hvert punkt, slik at man ikke må stå på nøyaktig samme sted for at den skal bruke Kjent koordinat. F.eks kan man definere en 200 meters radius rundt kontoradressen dersom man ikke har fast parkeringsplass.

Ettersom noen bruker privat bil i jobben, er det en dedikert funksjon som gjør at programmet skiller mellom privat- og jobbkjøring. Arbeidstid definerer man selv i programinnstillingene.

Den ferdige kjøreboken skriver man enten i standard A4-format eller man kan eksportere til Excel-format dersom man ønsker å importere data i et eksternt økonomisystem.

Pris

Produktet har veiledende pris på 1 590,- inkl. mva. Det inkluderer 1 års gratis bruk av programvaren. Det er ingen bindinger. Fra år 2 er prisen 99,- inkl mva/ mnd.

Produktark:

http://www.autogear.no/2010/bilder/a4_kjorebok.pdf

Hjemmeside:

www.autogear.no

Til toppen