Sony MDR-EX-serien

Pressemelding fra Sony 4. mars 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer nå en ny portefølje av hodetelefoner som tilbyr musikkglade nordmenn klokkeren lydkvalitet, innendørs som utendørs – og uavhengig av musikksmak. Mens MDR-Z100 byr på høy ytelse og studiokvalitet, setter EX-serien fokus på mobilitet. Felles for alle hodetelefonene fra Sony er at de er designet for komfortabel bruk og overbevisende lydkvalitet, uavhengig av lydkilde.

MDR-EX-serien: Øretelefoner for god lyd på farten

Den populære MDR-EX-serien tilbyr ikke mindre enn syv modeller for de som er på farten – fra de altetende musikkelskerne til den engasjerte lytteren.

MDR-EX1000 er flaggskipet i EX-serien, og tilbyr en uovertruffen ytelse for din MP3-spiller. Den er laget av de beste materialer, og kommer med en Liquid Crystal Polymer-membran med en nyutviklet 16mm driverenhet. Øretelefonen er laget i magnesium og har en slank design som både er vektbesparende og øker komforten. Samtidig demper øretelefonene uønsket resonans for å gi en jevn bassrespons og klare frekvenser.

Som med MDR-Z1000 bruker ledningen til EX-1000 en 7N Grade OFC-leder for kompromissløs signaloverføring. Resultatet er en detaljert og høyoppløst lyd som kan sammenlignes med hodetelefoner for studioinnspilling. Øretelefonene har gode ørebøyler for komfortabel passform, og ørepropper med en stiv silikonkjerne for god lydisolering.

MDR-EX10LP er en øretelefon som er designet med et særegent fokus på lydkvalitet. Den store 13.5mm driverenheten gir en fyldig og kraftig lyd, samtidig den opprettholder komfort over lengre lytteperioder. En nyutviklet struktur reduserer sjansen for at øretelefonene faller ut under bruk, og en ny membran eliminerer uønsket resonans og vibrasjoner.

EX-porteføljen inneholder også fargerike EX50, EX40 og modeller som tilbyr fyldig lyd, utmerket isolasjon, komfortabel bruk og en konkurransedyktig pris.

Den fargerike DR-EX12iP er spesielt designet for å passe med din iPod/iPhone/iPad, med en praktisk plassert fingerkontroll for spillefunksjoner og volum.

Priser og tilgjengelighet:

Den nye porteføljen av hodetelefoner fra Sony vil være tilgjengelige fra mars 2011, til følgende veiledende priser:

Til toppen