Sony RDP-X60iP, RDP-M15iP og RDP-M5iP

Pressemelding fra Sony 26. mai 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer nå tre nye høyttalerdokker, som gjør det mulig for deg å nyte musikk i høy kvalitet, som fyller hele rommet – direkte fra din iPod eller iPhone.

Med sine minimalistiske linjer og elegante design komplimenterer Sonys RDP-X60iP, RDP-M15iP og RDP-M5iP din iPod eller iPhone. De nye høyttalerdokkene er kompatible med iPod/iPhone-modeller (nåværende og tidligere) og er ekstremt lette å bruke. Du skal kun plassere enheten i dokkingstasjonen, så kan du fritt dele musikk med familie og venner fra ditt iTunes-bibliotek, og samtidig opplader du din iPod/iPhone.

Det følger med en fjernkontroll til alle tre modeller. Du behøver derfor ikke å reise deg fra sofaen da du har full kontrol over din musikk og kan styre menyfunksjonene til iPod eller iPhone direkte med fjernkontrollen.

RDP-X60iP trådløs høyttalerdokk med streaming via Bluetooth

RDP-X60iP iPod-høyttalerdokk gir din iTunes-musikksamling nytt liv og leverer en ren og fyldig lyd i hi-fi-kvalitet med sin kraftige 20W + 20W output.

RDP-X60iP forener elegant stil, høy lydkvalitet og ergonomi i en enhet.  Den er utstyrt med trådløs musikkstreaming via Bluetooth, så du kan slappe av og lytte til din streamede musikk mens du spiller, sender e-post, eller kun lener deg tilbake og nyter musikken fra din iPod, iPhone eller iPad.

RDP-X60iP kan også streame lyd fra en rekke andre medier med Bluetooth- tilkoblingsmuligheter, blant annet har du mulighet for å tilkoble Sony Ericsson-telefonene Xperia X10 mini og X8 – det gjør det mulig å dele favorittmusikken fra din samling med familie og venner. 

Selv om du ikke har en mobiltelefon med innebygget Bluetooth, er det ingen grunn til panikk. Du kan fortsatt nyte samme rene og kraftfulle stereolyd ved å tilkoble MP3-spilleren din direkte via høyttalerdokkens lydinngang.

RDP-M15iP transportabel høyttalerdokk

RDP-M15iP høyttalerdokk er perfekt til både reise og hjemmebruk og leverer en kraftig 10W + 10W med en herlig stereolyd på tross av sitt slanke og elegante ytre. Det er den første høyttalerdokken fra Sony med et roterende beslag til din iPod/iPhone. Du setter kun din iPod eller iPhone i høyttalerdokken og dreier beslaget til liggende posisjon for å se video i bredformat eller bilder i landskapsformat.

Høyttalerdokkens oppladbare batteri gir deg opp til seks timers spilletid. Sammen med RDP-M15iP følger en myk beskyttende bæreveske, så høyttalerdokken er godt beskyttet, når du skal ha den med på ferie eller på forretningsreise.

RDP-M5iP kompakt høyttalerdokk

RDP-M5iP er en ultrakompakt høyttalerdokk, som fåes i sort eller hvit, og som passer perfekt inn, uansett hvor du plasserer den. Dessuten er den lett å bruke og enkel å bære, på grunn av det praktiske håndtaket, som gjør at du kan ta den med på farten. Du kan nyte opptil hele 10 timers musikk fra 4 stk. AAA-alkaline batterier.

På tross av sin kompakte størrelse leverer RDP-M5iP overraskende god stereolyd fra sitt bassrefleks-høyttalersystem.

Pris og tilgjengelighet

RDP-X60iP og RDP-M5iP ‘Made for iPod/iPhone’ høyttalerdokker fra Sony er tilgjengelige på det norske markedet fra juni 2011 til en veiledende pris på henholdsvis 1729,- og 1319,- norske kroner. RDP-M15iP er tilgjengelig i juli 2011 til en veiledende pris på 739,- norske kroner.

Til toppen