Sony Walkman B-serie

Pressemelding fra Sony 5. mai 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Føl bassen med den nye Walkman-serien fra Sony

Sony er klar med den nye B-serien av Walkman, som bl.a. byr på bassforsterkning og lynrask opplading 

Uansett om du er på reise, ute og løper eller er sammen med venner, så leverer de nyeste mp3-spillerene fra Sonys Walkman B-serie fyldig lyd og en smart design. Den nye Walkman i B-seriener mindre enn 10 cm lang og veier kun 28 gram – så den er lett å ha med overalt. Og med de øyenfallende fargekombinasjonene gir B-serien noe for enhver smak. 

Til tross for den kompakte størrelsen leverer Walkman B-serien stor og prangende lyd. Enten du liker pop eller hip-hop, så vil du oppleve en uovertruffen lydkvalitet med dyp og fyldig bass. Med et enkelt trykk på bass-knappen booster du bassen ytterligere, samtidig som lyseffektene pulserer i takt med musikken.

Det generøse batteriet gir deg 18 timers* musikkavspilling, og hvis du er på vei ut av døren, kan du med bare 3 minutters opplading av din Walkman få opp til 90 minutters avspillingstid.

Den nye Walkman B-serien er utstyrt med en praktisk avtagbar klemme, så man kan feste MP3-spilleren til belter, lommer eller tøy – noe som gjør B-serien velegnet til joggeturen.

Overførsel av musikk til Walkman er også utrolig lett, da B-serien har innebygd USB-stikk. Når man tilkobler Walkman til en pc, overfører man enkelt musikkfilene via “drag-and-drop”-funksjonen. Man kan også overføre musikken via Windows Media Player 11/12.

Den nye B-serien inneholder nå også ZAPPIN-teknologi, som hjelper deg med å finne raskt frem til dine yndlingssanger. Med et enkelt trykk kan ZAPPIN-teknologien browse din musikksamling ved å spille av en kort sekvens av refrenget fra hver sang – så behøver du ikke stoppe opp eller avbryte løpeturen for å finne favorittsangen din.

Priser og tilgjengelighet:

Walkman B-serien fra Sony er tilgjengelig fra starten av juli 2011. Veiledende utsalgspriser:

NWZ-B162B (2GB hukommelse): 350,- kroner

NWZ-B162R (2GB hukommelse): 350,- kroner

NWZ-B162FB (2GB hukommelse + FM-radio): 400,- kroner

NWZ-B162FR (2GB hukommelse + FM-radio): 400,- kroner

NWZ-B162FP (2GB hukommelse + FM-radio): 400,- kroner

NWZ-B163FB (4GB hukommelse + FM-radio): 500,- kroner

NWZ-B163FR (4GB hukommelse + FM-radio): 500,- kroner

NWZ-B163FP (4GB hukommelse + FM-radio): 500,- kroner

Noter:

* Med Power Save Mode innstilt på “Save ON Super", LED satt til “LED OFF", Equalizer/Bass ikke i bruk og avspilling av mp3-filer til 128 kbps.

Til toppen