Sony Walkman NWZ-S750

Pressemelding fra Sony 20. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Det nye, superslanke tilskuddet i Walkman-familien, NWZ-S750, er bygget i aluminium og leverer den kvalitetsrike lyden Sony er godt kjent for. EX-ørepluggene har digital støyreduksjon som reduserer bakgrunnsstøy med omtrent 98%, og tilbyr også støyreduksjon på in-flight underholdningssystemer under flyreiser med den medfølgende adapteren..

Utover digital støyreduksjon og EX-øreplugger, er S750 utstyrt med en rekke andre Clear Audio-teknologier fra Sony. I tillegg til Clear Bass og Clear Stereo, vil DSEE gjenskape de høye frekvensene man mister i komprimerte musikkfiler.

Dra-og-slipp

Filoverføring er enkelt med den medfølgende programvaren. Brukerne kan ved hjelp av dra-og-slipp overføre filer fra Windows® Explorer eller iTunes-biblioteket (ikke DRM-filer). Windows® 7 håndterer også konvertering av DivX®- og AVCHD-videofiler slik at de kan vises på spilleren.

Den lyssterke og klare LCD-skjermen på 2” gjør det til en fornøyelse å se på video, bilder og plateomslag. For første gang kommer TruBlack-teknologi til Walkman. Dette reduserer refleksjoner i skjermen og gir bedre kontrast enten man er utendørs eller innendørs.

Musikk tilpasset humøret

SensMe™-teknologi analyserer musikkbiblioteket, og lager automatisk 10 kanaler sortert på sjanger. Velg kanalen som passer humøret, fra rolig til mer hurtig tempo. Spilleren kan gjøres enda mer personlig ved å velge favorittbildet som bakgrunn på hovedmenyen. Det er også ni forhåndsinstallerte bakgrunner å velge mellom.

Musikk og video på mange måter

Walkman S750 kommer med Lyrics Sync som viser sangtekstene på skjermen. Musikkentusiaster kan også synge med til favorittsangene ved hjelpe av karaoke-funksjonen. Spilleren reduserer automatisk vokalen på sporet, slik at din egen stemme høres godt. Har man problemer med å treffe høye eller lave toner, så kan avspillingen justeres opp eller ned slik at den ligger innenfor hva stemmen kan håndtere. Dette gjøres uten av avspillingstempoet endres.

Er man usikker på teksten i en sang, har S750 en funksjon som kan hjelpe. Spilleren kan spille av en valgt passasje i ”loop” på en saktere hastighet, uten at lydfrekvensen endres eller at man mister klarheten i vokalen.

S570 kan også kobles til TV-en via en A/V-kabel (medfølger ikke) for å se video på TV-skjermen i oppløsning på 720 x 480.

NWZ-S750 er tilgjengelig fra oktober 2010 til følgende veiledende priser:

NWZ-S754, 8GB: 1 200,-

NWZ-S755, 16GB: 1 300,-

Til toppen