Frederic Wedeld for den nye innbyggingsserien. På bildet ses W9 modellen. Foto: Jan Røsholm

STILLEST I KLASSEN

Whirlpool viser en ny generasjon produkter under Powers hvitevaresamling. Produktene har fått nytt design og en rekke nye funksjoner.

Publisert

Whirlpool øker produkttilgangen hos Power, og har i slutten av april med en rekke nyheter på kjedens opplæringssamling PowerUp på X Meeting Point på Hellerudsletta nord for Oslo. Både innen vask, tørk og komfyr får Powers ansatte lære hvordan de skal selge disse produktene

Ny vaskemaskiner

– Radiant er navnet på den nye vaskemaskinen vår, som har en maks lydstyrke på 72 desibel ved sentrifugering, sier Frederic Wedeld i Whirlpool.

Den nye vaskemaskinen fra Whirlpool har et lydnivå på kun 72 dB ved sentrifugering. Foto: Jan Røsholm.

Maskinen har fått autodosering opp til 100 vask, og har støtte for trådløst nettverk. Et trykkfølsomt display er lagt inn i døren, og dette kan også vise levende bilder.

Med fire ulike temperaturer fra steketermometeret, så blir maten slik du vil ha den

– Displayet viser enkelt hva som skjer i vaskeprosessen, sier Wedeld.

Vaskekapasiteten er 12 kilo, og Radiant-maskinen vil ha en utsalgspris på rundt 15.000 kroner.

– Radiant maskinen fikk forresten prisen for best design på IFA 2018, det er vi stolte av, sier Wedeld.

Han viser også frem en annen modell vaskemaskin, som heter Supreme Care. Denne modellen er eksklusiv for Power.

– Med en lydstyrke på maksimalt 66 desibel, så er dette den stilleste maskinen på markedet, sier han.

Perfekt stekeresultat

Wedeld har også med en ny serie innbyggingsovner, både som rene dampovner og som kombinasjonsovner.

– Denne serien er helt ny, og vi har døpt den W-Collection, sier han.

Steketermometeret har fire sensorer langs «spydet» og viser de ulike temperaturene. Foto: Jan Røsholm.

Spesielt steketermometeret har fått en oppdatering. Det er utstyrt med fire sensorer, og gir brukeren en temperatur fra hver sensor.

– Med fire ulike temperaturer fra steketermometeret, blir maten slik du vil ha den, sier Wedeld.

Hensikten med de fire sensorene er å eliminere sjansen for å få feil kjernetemperatur på maten man lager.

– Alle har vel opplevd å stikke termometeret litt feil, så steken enten blir litt for mye eller lite stekt. Det slipper du nå, sier Wedeld.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2019, som ble distribuert 13. juni. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

Steketermometeret er patentert, og løsningen heter «4 multiprobe».

Powered by Labrador CMS