Nøkkelkundeansvarlig for Elkjøp i Electrolux, Geir Inge Ringen, viser fram selskapets nye vindusvasker. Foto: Marte Ottemo

SUNN MAT OG VINDUSVASK FRA ELECTROLUX

Electrolux hadde en rikholdig stand på Elkjøp Campus, og viste også fram nyheter i klasseromsundervisningen.

Publisert

Fagbladet Elektronikkbransjen fikk en omvisning på Electrolux’ Campus-område av Geir Inge Ringen, nøkkelkundeansvarlig for Elkjøp hos Electrolux.

– Vi viser fram noen nyheter på selve messen, og så er det noen ting vi viser på klasseromsundervisningen som ikke er offisielt ennå, sier han.

Blant nyhetene er nye modeller på Electrolux’ kjøkkenmaskiner.

– Vi kommer med nytt design på maskinene våre, med nye farger og forbedring på blant annet motor og funksjoner. Vi har også redesignet eltekroken med slikkepott, for å få blandet også tyngre typer deig, sier Ringen.

Electrolux’ kjøkkenmaskiner har fått en oppgradering i år. Foto: Marte Ottemo.

Under fjorårets IFA-messe viste selskapet fram en ny vindusvasker, og nå kommer denne også på det norske markedet.

Det er ikke alle merkene som har god nok motor, men det er det kundene vil ha nå

– Du får blant annet lengre kapasitet på batterisiden, med 90 minutt i driftskapasitet. Vi har også tenkt nytt med utbyttbar nal, slik at du både kan vaske store vinduer og sprossevinduer, sier han.

Sunnhetstrenden på kjøkkenprodukter fortsetter også, og Electrolux satser på tøffere og mer proffe modeller.

– Mye sunn mat er trenden, men folk vil ha enda bedre effekt så de kan ta isbiter, frossen frukt og mer. Det er ikke alle merkene som har god nok motor, men det er det kundene vil ha nå, sier Ringen.

Med nye krav om energimerking og bedre teknologi tror han også på oppladbare støvsugere som kategori.

– Vi har også nyheter på denne siden, som lanseres i sommer og som tar kategorien ett hakk videre. Det blir en ny ære for oppladbart, med alle kravene som har kommet på de tradisjonelle maskinene. Jeg tror sticks kommer til å øke, de blir bare bedre og bedre, og vi ser også en økning på robotstøvsugere, sier han.

Ringen har stor tro på oppladbare støvsugere som kategori i år. Foto: Marte Ottemo.
Powered by Labrador CMS