SUPER MUS fra Roccat

Roccat er et nytt merke for utstyr til elektroniske spill. Først ut er en supermus med navnet Kone.

Musen har et innebygd lyssystem som kan reguleres etter eget ønske med forskjellige farger. Trykkfølsomheten på musen kan også reguleres fra fem til 20 gram. Med musen kan du også styre hastigheten på videoeffektene i spillet. Bachmann forteller at det foreløpig ikke er noen annen mus på verdensmarkedet med disse funksjonene. Kone blir lansert på det skandinaviske markedet i april. Prisen på det europeiske markedet er satt til 70 euro.

Spilltastatur

Roccat kommer nå også med et nytt tastatur kalt Valo. I tillegg til ordinære tastaturfunksjoner har Valo 41 ekstra taster for å installere makroer. Du kan lagre fire spillprofiler (avatarer) i tastaturet. Dette er veldig viktig i online-spill som for eksempel World of Warcraft (WoW).

Tastaturet har 2 megabyte internminne og vil koste 100 euro på det europeiske markedet. Tastaturet kan brukes på alle typer PC og har innebygd blått lys som gjør det lett å betjene tastene i mørket. Roccat-produktene blir markedsført i Norden gjennom Aurora-gruppen.

Markedsdirektør Kathrin Bachmann i Roccat med Kone-musen, som er spesialkonstruert for spill med blant annet laserstyring.
Valo er et nytt tastatur utviklet for spill. Det har 41 ekstra taster og 2 MB internminne.
Til toppen