Aksel Lund Svindal blir ambassadør for og superbruker av Samsungs produkter. Foto: Samsung

SVINDAL SUPERBRUKER SAMSUNG

Tidligere toppalpinist Aksel Lund Svindal blir ambassadør for og superbruker av Samsungs produkter, først med Galaxy Note20.

– Det er et perfekt samarbeid for meg. Jeg har vært trofast Samsung-bruker i mange år allerede, sier Svindal i en pressemelding.

Avtalen omfatter at han har tilgang på alle produktene han trenger til et komplett oppkoblet hjemmekontor, inkludert PC og skjerm.

– Senere i høst vil han være den første i Norge til å vise frem den helt nye brettbare mobilen, Galaxy Fold2. Samarbeidet vil først og fremst tas ut i sosiale medier, men også på en utendørs boardskampanje i Norge, heter det i pressemeldingen.

– Min fasinasjon handler mye om hva slags mennesker som blir trukket mot innovativ teknologi. Bransjen tiltrekker seg mennesker som ikke står rolig, ikke er statiske, sier Svindal.

Bransjen tiltrekker seg mennesker som ikke står rolig

– Aksel Lund Svindal er virkelig personifiseringen av vår nye Note20-telefon. Han har evnen til å kombinere skarp forretningssans med en sporty lekenhet, sier markedssjef for mobiltelefoner i Samsung Norge, Anders Lersbryggen, i pressemeldingen.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2020, som ble distribuert 31. august. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Til toppen