Steinar Rorgemoen (t. v.) og regionssjef Ole H. Kristensen trener til ”Den oransje styrkeprøven”, mens regionssjef Morten Halvorssen, som vant veddemålet, tar det litt mer med ro. Foto: Nils Erlimo, Expert.

SYKKELLØP I EXPERT

– Birken er for pyser, sier administrerende direktør Steinar Rorgemoen i Expert Norge. Til sommeren arrangerer Expert eget sykkelløp fra Hovden til Kristiansand, en strekning på 21 mil.

Det hele startet som et veddemål mellom de to største Expertbutikkene, Sørlandsparken og Forus, om hvem hadde størst omsetning i desember 2007. Expert Sørlandsparken vant veddemålet, og opprinnelig var det bare regionssjef Ole H. Kristensen og butikksjefen ved Forus som skulle sykle Hovden-Kristiansand.

– Vi ville gjøre noe mer ut av dette, og inviterte alle i Expert til å være med. Responsen har vært enorm, over hundre deltakere har meldt seg på i det vi kaller ”Den oransje styrkeprøven”, sier Rorgemoen.

Han mener trening har en god effekt på bunnlinjen.

– Vi har et slagord som sier; Bedre helse – Bedre salg. Dette arrangementet er en motivasjonsfaktor til å komme seg ut av sofaen, og den største gevinsten er den bedrede formen til den enkelte deltager. Er du i god form, yter du bedre på alle områder, sier Rorgemoen.

Til toppen