Targus' Gaming Controller

Pressemelding fra Targus 20. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gjør iPad-en din til en spillkonsoll

Apples iPad har slått an over hele verden, og mange vil gjerne også bruke den til å spille på. Men nettbrettets berøringsskjerm gir ikke samme kontroll som en vanlig spillkonsoll, og nå lanserer Targus derfor en Gaming Controller som enkelt kan monteres på både iPad-er og andre nettbrett. Det gir en helt annen spilleopplevelse.

Berøringsskjermen på iPad-en er lekker og fungerer godt, men det kan være en utfordring å spille med den, da skjermen ikke gir samme respons som en vanlig spillkonsoll.

Targus lanserer nå derfor en Gaming Controller som monteres med to små sugekopper i hjørnet på skjermen. De er gjennomsiktige, så de skjuler ikke noe av spillet på skjermen. Kontrollen har en liten joystick som er svært følsom, og denne gir en mer presis og behagelig spilleopplevelse enn de virtuelle kontrollpanelene man bruker ved vanlig berøring av skjermen.

Løsningen er ferdigutviklet og gjennomtestet, så sugekoppene sitter fast selv etter mange timers bruk. Når du er ferdig med å spille er det lett å fjerne sugekoppen med fingrene, hvilket gjør det enkelt å oppbevare og transportere nettbrettet.

Passer til alle nettbrett

Den nye kontrollen gir deg helt nye muligheter når du skal spille på nettbrettet ditt. Den flyttbare joysticken kan brukes med både Fling-kompatible spill og de fleste andre spill som kontrolleres ved hjelp av et virtuelt kontrollpanel. Denne kontrollen er altså alt du trenger for å forvandle iPad-en din til en underholdende spillkonsoll hvor du får en ordentlig følelse med spillet.

Targus' Gaming Controller er utviklet for iPad, men er også kompatibel med andre nettbrett. Den fungerer best på nettbrett som er minst 9,7 tommer store.

Targus Gaming Controller (AMM08EU) har en veiledende utsalgspris på 149 kroner (inkl. mva.). For informasjon om nærmeste forhandler, vennligst ring 974 99 957.

Til toppen