Targus Lap Lounge

Pressemelding fra Targus 22. november 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Surf fra sofakroken

iPad-en er hendig når du er på farten, men det å sitte for mye med den i sofaen kan gå hardt utover både skuldre og håndledd. Nå lanserer Targus derfor en spesialutviklet iPad-pute som du kan ha på fanget, og som både gjør det mer behagelig og mer ergonomisk å se film eller lese bøker på det populære nettbrettet.

En iPad er veldig fin å ha med seg på farten, men den kan være mindre praktisk å holde i hendene i lengre tid, noe som er et problem hvis du ønsker å bruke iPad-en din til å se film, lese bøker eller surfe mye.

Targus lanserer nå en ergonomisk og behagelig løsning på dette problemet. Targus Lap Lounge er en pute som gjør at iPad-en ligger fint i fanget ditt, slik at du slipper å bruke krefter på å holde den. Du har full oversikt og kontroll på skjermen, samtidig som du kan ligge og slappe av på sofaen. Ettersom puten hviler på beina dine kan du også bruke den en rekke andre steder – for eksempel i sengen, på toget eller på stranden.

Skiller seg fra andre iPad-holdere

Det finnes flere iPad-holdere på markedet, men Targus Lap Lounge til iPad 2 skiller seg ut ved at den er utformet som en pute, noe som gjør den ideell når du skal jobbe, spille eller surfe – uansett hvor du befinner deg.

Targus Lap Lounge er en myk nylonpute som former seg etter beina dine, mens stativet som iPad-en plasseres på er laget av plast og sitter fast på selve puten. Holderen kan settes i alle vinkler fra 0 til 90 grader, og kan holde iPad-en både horisontalt og vertikalt.

En bedre lydopplevelse

Lap Lounge sørger også for at lydkvaliteten er på topp. Puten er laget slik at den kaster lyden tilbake mot brukeren i stedet for ned i sofaen eller sengen, så lydopplevelsen blir med andre ord bedre med puten selv uten bruk av eksterne høyttalere.

På siden av puten finner du også et oppbevaringsrom til iPad-tilbehør og et skjult håndtak, noe som gjør puten enkel å flytte på.

Targus’ nye Lap Lounge for iPad 2 (AWE70EU-50) finnes i hvit , og har en veiledende utsalgspris på 349 kroner (inkl. mva.).

Til toppen