Targus Universal Tablet & Phone Car Charger

Pressemelding fra Targus 13. desember 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lad iPad-en og den bærbare i bilen

Bærbare PC-er, smarttelefoner og nettbrett har gjort det enkelt for oss å være på farten, men disse produktene gir oss også en utfordring – de bruker strøm. Særlig smarttelefoner og nettbrett lades raskt ut. Targus lanserer derfor nå to nye produkter som gjør det enkelt å lade opp både iPad-en og den bærbare PC-en din i bilen.

I dag velger mange å kjøpe et nettbrett i tillegg til sin bærbare PC, og mye tyder på at denne tendensen er stigende. Det øker behovet for smarte og fleksible ladere som kan brukes sammen med flere ulike produkter og fungerer andre steder enn ved skrivebordet.

Targus lanserer derfor nå to nye billadere. Den ene lader opp nettbrett og smarttelefoner, mens den andre samtidig også kan lade opp en bærbar PC.

Med Targus’ nye Universal Tablet & Phone Car Charger kan du altså lade opp både nettbrettet, smarttelefonen og den bærbare PC-en samtidig – mens du sitter i bilen. Det er en glimrende løsning for både forretningsfolk og andre som bruker bilen som base for arbeidsdagen og har alt det elektroniske utstyret sitt med seg.

Laderen vil også passe godt til familier som skal på biltur eller på hytta og helst vil unngå at elektronikken går tom for strøm.

Like rask som den originale laderen

Det finnes allerede billadere til bærbare PC-er på markedet, men de fleste gir bare en strømstyrke på 0,5 ampere, og det er ikke nok til å lade opp et nettbrett. Targus’ nye lader leverer imidlertid en strømstyrke på 2,1 ampere og en effekt på 90 watt, og den kan dermed raskt lade opp selv svært strømkrevende PC-er og nettbrett samtidig.

Laderen er så liten og kompakt at den uten problemer kan bli sittende i 12-voltsuttaket i bilen, og den har også en innebygget sikkerhetsfunksjon som sørger for at det elektroniske utstyret ditt får riktig mengde strøm og beskyttelse mot kortslutning. En LED-indikator viser om et produkt lades.

Passer til alle PC-er, nettbrett og mobiltelefoner

Begge laderne er kompatible med alle nettbrett og telefoner som lades via USB. Modellen som også kan lade bærbare PC-er er kompatibel med vanlige PC-merker[1] via små ”minikontakter” som kan settes på laderen, slik at den passer til ønsket PC-modell. Syv ulike ”minikontakter” følger med laderen, så hele familien kan bruke samme lader selv om familiemedlemmene sverger til ulike PC-merker.

Targus Universal Tablet & Phone Car Charger (#APD0502EU) har en veiledende utsalgspris på 249 kroner (inkl. mva.), mens Targus Car Charger for Laptop & USB Tablet/Phone (#APD046EU) koster 449 kroner (inkl. mva.).

Til toppen