TomTom app for iPhone

Pressemelding fra TomTom 2. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

– TomTom, verdens ledende leverandør av lokasjons- og navigasjons-løsninger, offentliggjør i dag at deres nyeste versjon av navigasjonsløsningen for iPhone snart kommer til App Store. Den nye oppdateringen demonstrerer TomTom’s dedikasjon til å forbedre navigasjonsopplevelsen.  Nå vil TomTom brukere ha muligheten til å legge inn destinasjoner ved hjelp av bilder, som gjør deres fotogalleriet om til en adressebok. I tillegg vil iPhone 4 brukere oppleve raskere og mer responsive-navigering, og med støtte for den nye ”retina”-skjermen vil man også nyte forbedret grafikk.

TomTom for iPhone app versjon 1.5 inneholder:

-      Navigasjon-til-bilde – Brukere kan enkelt navigere ved å velge et bilde lagret i telefonens bildegalleri. Lokasjoner blir funnet ved hjelp av lokasjonsmerking i bilder.

-      Optimalisert for iPhone 4 - Drar full nytte av mulighetene i Apple’s siste iOSenhet. TomTom for iPhone app er nå høyoppløselig med penere kart, optimaliserte menyer og forbedret posisjonering i områder med begrenset GPS mottakelse.

-      Nye, oppdaterte kart - I snitt 15 prosent av veiinformasjonen forandres hvert år. Derfor jobber TomTom kontinuerlig med å oppdatere kartene sine. På den måten kan kundene føle seg trygge på at de instruksjonene de får er nøyaktige og trygge. Kartene leveres forhåndsinnstallert på applikasjonen så det koster ikke penger i datatrafikk å bruke den.

“45 millioner sjåfører over hele verden stoler på TomTom-navigasjon. Det viser at vi har kompetanse til å levere den smarteste og mest brukevennlige navigasjonen til iPhone og iPod touch-brukere” sier Tom Murray, senior vice president of market development i TomTom Inc. “Gjennom å bygge på TomToms kompetanse har vi nå videreutviklet TomTom for iPhone app til å møte kundenes behov”

Med den siste oppdateringen av TomTom for iPhone app vil brukere fortsatt få glede av TomTom’s markedsledende navigasjonsfunksjoner, som:

-      IQ Routes™ - Bare TomTom bruker reelle hastighetsdata hentet fra millioner av brukere til å nøyaktig beregne din reisetid. Den tar høyde for for rushtid og trafikklys og uansett hva klokka er, gir IQ Routes en nøyaktig ankomsttid.

-      Avansert kjørefeltanvisninger – Oppklarende instruksjoner som hjelper sjåfører i kompliserte kjøremønstere.

-      Lokale søk med Google™ - Tillater en bruker å finne og rute til utallige interessepunkter (POI) ved å trykke inn den siste lokale Google oppføringer i TomTom App.

-      Navigasjonsinstruksjoner i bakgrunnen* - Man kan nå se ande applikasjoner på skjermen mens man fortsetter å motta lyd-instruksjoner fra TomTom app i bakgrunnen.

Tingjengelighet og priser

TomTom app for iPhone er tilgjengelig for kjøp via App Store. Kontinentale og regionale versjoner av TomTom App for iPhone 3G, iPhone 3GS og iPod Touch-brukere er tilgjengelig i dag fra http://www.tomtom.com/tomtom-app.

Priser varierer per region. TomTom Tilbyr i dag skandinaviske og europeiske versjoner av appen for henholdsvis 419 NOK og 619 NOK.

TomTom app for iPhone kjører på OS 3.0 og iOS 4, men brukere bør oppgradere til iOS 4 for å kunne dra nytte av alle de nye funksjonene.

* Tilgjengelig for iPhone 4, iPhone 3GS og iPod Touch 3rd generasjon enheter, som kjører iOS 4.

Til toppen