Internasjonal salgsdirektør Robert Caputo i Samson Technologies med Go Mic Mobile. Foto: Stian Sønsteng

TRÅDLØS MIKROFON TIL MOBILEN

Det amerikanske selskapet Samson Technologies lanserer på CES en trådløs mikrofonløsning for smarttelefoner; Go Mic Mobile.

– Dette er et produkt alle som bruker mobiltelefonen til videoopptak har ventet på, sier internasjonal salgsdirektør Robert Caputo til fagbladet Elektronikkbransjen.

Mottakeren festes på baksiden av telefonen, og i esken følger det med en håndholdt mikrofon med innebygd sender. Et komplett sett med kabler til de ulike mobiltelefonene koster 250 amerikanske dollar, og for 100 dollar kan man kjøpe til en ekstra trådløs sender der det følger med en mygg-mikrofon.

Dette er et produkt alle som bruker mobiltelefonen til videoopptak har ventet på

– Man behøver ingen ekstra programvare, og mottakeren har to kanaler slik at man samtidig kan bruke to mikrofoner. Man kan justere nivået inn, og en hodetelefonutgang gjør det mulig å lytte til lyden som tas opp, sier Caputo til fagbladet Elektronikkbransjen.

Med Go Mic Mobile følger disse kablene. Foto: Samson
Samson Go Mic Mobile består av en mottaker som festes til mobilen, en håndholdt mikrofon med innebygd sender, og en ekstra sender med myggmikrofon. (Foto: Samson)
Den trådløse mottakeren kan også festes til et systemkamera. Foto: Samson
Til toppen