Tromsø klar for en ren Sony-butikk

– Vi både håper og tror at Tromsø er klar for en nisjeforretning som Sony Center.

Det sier daglig leder i Sony Center Tromsø, Frank Lindrupsen. Den 22. mars åpnet det femte norske Sony-senteret, og Lindrupsen har tro på at tromsøværingene har sans for design, kvalitet og god service.

– Vi gleder oss til å starte den forbrukerelektroniske opprustingen av de nordnorske hjemmene, sier Lindrupsen i en pressemelding.

– Det finnes åpenbart et behov for spesialistforretninger som Sony Center, det er deres suksess i Norge de siste årene et bevis på. Når det gjelder forbrukerelektronikk har utviklingen de siste årene vært enorm, og til tross for at produktene blir enklere og enklere å bruke, blir de også mer og mer avanserte – også når man ser på måten produktene kan brukes sammen, sier markedsansvarlig i Sony Norge, Ailin Andersen.

Den første rendyrkede Sony-butikken i Skandinavia åpnet i Bergen i 2001. Den nye butikken i Tromsø er på 115 kvadratmeter, sentralt plassert i Sjøgata 2 i Tromsø sentrum.

– Tromsø er en by som satser og som er i stor utvikling. Som forbrukere flest tror jeg tromsøværingene er opptatt av en sømløs integrering av elektronikk i hjemmet. Det holder ikke lenger bare med god ytelse, brukervennlighet og kvalitet. Folk ønsker seg elektroniske komponenter som passer inn i hjemmet, og da er design viktig, mener Lindrupsen.

Han har tidligere arbeidet i platebutikk i Tromsø i 10 år, og er nettopp ferdig med fem års økonomiutdanning.

Fra før er Elkjøp, Hifi-klubben og Expert (med to butikker) etablert i Tromsø.

– Jeg tror ikke vi er nådd et metningspunkt med vår etablering. Fokuset på lyd og bilde gjør heller at vi tar andeler fra andre bransjer, tror Lindrupsen.

Powered by Labrador CMS