Jens Petter Sørbøe og Frank Lindrupsen ved Sony Center Tromsø. Foto: Ailin Andersen, Sony.

Tromsø klar for en ren Sony-butikk

– Vi både håper og tror at Tromsø er klar for en nisjeforretning som Sony Center.

Det sier daglig leder i Sony Center Tromsø, Frank Lindrupsen. Den 22. mars åpnet det femte norske Sony-senteret, og Lindrupsen har tro på at tromsøværingene har sans for design, kvalitet og god service.

– Vi gleder oss til å starte den forbrukerelektroniske opprustingen av de nordnorske hjemmene, sier Lindrupsen i en pressemelding.

– Det finnes åpenbart et behov for spesialistforretninger som Sony Center, det er deres suksess i Norge de siste årene et bevis på. Når det gjelder forbrukerelektronikk har utviklingen de siste årene vært enorm, og til tross for at produktene blir enklere og enklere å bruke, blir de også mer og mer avanserte – også når man ser på måten produktene kan brukes sammen, sier markedsansvarlig i Sony Norge, Ailin Andersen.

Den første rendyrkede Sony-butikken i Skandinavia åpnet i Bergen i 2001. Den nye butikken i Tromsø er på 115 kvadratmeter, sentralt plassert i Sjøgata 2 i Tromsø sentrum.

– Tromsø er en by som satser og som er i stor utvikling. Som forbrukere flest tror jeg tromsøværingene er opptatt av en sømløs integrering av elektronikk i hjemmet. Det holder ikke lenger bare med god ytelse, brukervennlighet og kvalitet. Folk ønsker seg elektroniske komponenter som passer inn i hjemmet, og da er design viktig, mener Lindrupsen.

Han har tidligere arbeidet i platebutikk i Tromsø i 10 år, og er nettopp ferdig med fem års økonomiutdanning.

Fra før er Elkjøp, Hifi-klubben og Expert (med to butikker) etablert i Tromsø.

– Jeg tror ikke vi er nådd et metningspunkt med vår etablering. Fokuset på lyd og bilde gjør heller at vi tar andeler fra andre bransjer, tror Lindrupsen.

Markedsansvarlig i Sony Norge, Ailin Andersen.
Fra åpningen av Sony-senteret i Trømsø.
Slik ønsker Sony-butikken sine kunder velkommen.
TV-veggen ved Sony-senteret i Tromsø.
Til toppen