Daglig leder Christoffer Hamer i Temptech AS viser et av de nye TV-bordene fra Sonorous. Modellen heter MD 9120BLK. Pris: 6.000,-. Foto: Erik Andersen.

VELGER DYRERE BORD

– Prisene på bordene våre har gått ned, men vi ser at folk velger dyrere modeller.

Det sier daglig leder Christoffer Hamer fra Temptech AS. Med de prisene som er nå, koster faktisk et pent og solid TV-bord mer enn en flat-TV. Temptech markedsfører bord fra Kina under merket ROW og Sonorous fra Tyrkia.

– Dette går både på størrelse og materialvalg. I tillegg er mange handlere flinke til å selge avanserte og store TV-bord, sier Hamer.

Han ser det som viktig at elektronikkhandelen tar grep om markedet for TV-bord, i stedet for at denne produktgruppen blir omsatt gjennom møbelforhandlere.

– Har handlerne stort nok utvalg?

– Mange har blitt flinke, men det er klart at det krever plass å ha et stort utvalg TV-møbler. Bordene er fra 80 til 120 centimeter brede.

Trendene for design er bruk av skuffer og høyglanspolert overflate. Fargenyansene er sort og det kommer også en del bord i valnøtt. Det er også økt bruk av glassdører, og generelt er disse bordene ganske tunge. Bordene kommer hovedsakelig ferdig montert, så folk slipper å gjøre monteringen selv.

Til toppen