Administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat med deres HD-PVR-boks. Foto: Øystein Hygen Christensen, Viasat.

VIASAT MED KLIKKEFILM

Viasat gjør det mulig for kunder med kanalpakken Film å se TV1000-filmer via internett, uten tillegg i prisen.

Utvalgte filmer fra TV1000-kanalene vil fra 10. november ligge gratis tilgjengelig i filmarkivet TV1000Play. Samtidig lanseres den interaktive videokiosken ViasatOnDemand for kunder med Viasats HD-PVR.

Filmene på TV1000Play er til enhver tid hentet fra TV1000-kanalenes meny. Viasats filmkunder får tilgang til filmene på TV1000Play via internettportalen www.tv1000play.no eller ved å koble sin HD-PVR til internett

For kunder med Viasats HD-PVR lanseres samtidig klikkefilmtjenesten ViasatOnDemand, som fungerer som en interaktiv videokiosk med ferske filmtitler og kjente klassikere. Filmene koster fra 19 til 45 kroner.

Ved å kople Viasats HD-PVR-mottaker til internett lastes filmene ned progressivt, slik at filmene kan sees umiddelbart eller spares til senere gjennomsyn.

– For oss er dette en viktig del av det totale produktet man får som ViaSat-kunde. Vi ønsker å tilby underholdning på alle plattformer og de mest moderne tjenestene som finnes. Med lanseringen av våre to nye VOD-tjenester ønsker vi å forenkle og forbedre kundenes TV-hverdag. Nå kan man se sin favorittfilm når som helst, hvor som helst. Med et bredt filmsortiment tilgjengelig på Viasats HD-PVR blir turen til videokiosken overflødig, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.

For optimal utnyttelse og gjengivelse av filmene anbefales en bredbåndslinje med hastighet på minst 2 mbps. Alle filmene vises i standard oppløsning.

ViaSats HD-PVR-boks Pace TDS850.
Til toppen