Viasat OnDemand

Pressemelding fra Viasat 29. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Viasat lanserer sportskanaler direkte i mobilen

I forbindelse med kveldens UEFA Champions League-runde lanserer Viasat hele sitt sportstilbud i en ny Viasat OnDemand-applikasjon for Iphone og Android-mobiler.  – Dette er første skritt på veien til å tilgjengliggjøre hele vårt ondemand-tilbud til mobile enheter, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.

Med lanseringen av en egen mobil-applikasjon får alle som abonnerer på Viasat OnDemands Total- og Sportspakke på web også tilgang til Viasats direktesendte sportssendinger og repriser av TV3s egenproduksjoner på smarttelefoner og iPad. Viasats sportskanaler viser blant annet UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formel 1 og FA-cupen. For mer informasjon om priser og vilkår, se viasat.no.

- Vårt mål er å gi publikum tilgang til god TV-underholdning uansett hvor man befinner seg. Å tilgjengeliggjøre vår rikholdige sportsportefølje på en ny plattform er første skritt på veien til å kunne tilby hele vårt ondemand-tilbud til mobile enheter, sier administrerende direktør Erik Z. Børresen i Viasat.

Med dagens lansering er Viasat OnDemand nå tilgjengeliggjort på tre digitale plattformer; web, via Viasats HD-PVR og på mobil. På grunn av rettighetsbegrensninger er utvalget på de ulike plattformene per dags dato noe ulikt.

For å få tilgang til Viasat OnDemand via mobilen kan du sende kodeord Viasat til 2242 for link til applikasjonen. Applikasjonen finnes både i Appels App Store og Android Market. På iPad og andre mobiltelefoner får du tilgang ved å skrive http://mobil.viasatondemand.comi nettleseren.  

Til toppen