Whirlpool Smart Line

Pressemelding fra Whirlpool 1. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Smart Line vaskemaskiner

Mer fritid med intelligent vaskemaskin

Sommeren er over og nå skal kabalen for å få tiden til å strekke til atter legges. Mellom alle jobbens gjøremål og oppgavene i hjemmet skal man også finne tid til seg selv. Whirlpools nye sortiment av vaskemaskiner – Smart Line – er spekket med funksjoner som letter hverdagen, samtidig som de hjelper deg å bruke rett mengde vaskemiddel og dermed spare tusenlapper. Hva sies for eksempel om muligheten til få unna den blandede hverdagsvasken på bare én time, eller å friske opp et enkelt plagg på kun et kvarter?

Endelig tenker vaskemaskinen som deg

De fleste sorterer tøyet før de laster det inn i maskinen. Whirlpools nye vaskemaskiner tilpasser seg måten du sorterer vasken. Å stille inn riktig vaskeprogram har aldri vært enklere takket være en enkel og oversiktlig programvalgsmeny, designet etter hvordan folk flest sorterer vasken – i tre logiske grupper: fargeprogrammer, programmer for ulike materialtyper og ressurs- og tidsbesparende programmer.

Foruten de spesialtilpassede programmene for plagg i ulike farger (hvit/lys/mørk) finnes flere tids- og energibesparende progammer. Rapid15 er et program for å vaske små mengder på bare 15 minutter. Da slipper du garantert panikken når du oppdager at et plagg du ”bare må ha på deg” ikke er rent. Om miljøet er viktig for deg er SuperEco vaskeprogrammet for deg. Det sparer opptil 40%4 energi ved hver vask. Til den blandede hverdagsvasken passer Daglig/Mix programmet perfekt. Et allsidig program som vasker rent på kun én time.

Slutt på overforbruk av vaskemiddel: Spar opptil 10 liter på et år1

Vaskemiddel står for en stor del av kostnaden ved hver vask. Whirlpools nyeste teknologi med Såpedoseringsanbefaling (Detergent Dosing Recommendation system) løser dette problemet gjennom å angi mengden vaskemiddel som trengs for et rent resultat. Gjennom å minske mengden vaskemiddel med opptil 10 liter pr år* kan du spare så mye som 4500 kroner over 10 år2, samtidig som du sparer miljøet.

I tillegg til dette har maskinen Whirlpools unike 6th SENSE teknologi som gjør det mulig å spare opptil 40%3 vann og energi. Dette fordi 6th SENSE kjenner igjen og automatisk tilpasser programmet og ressursforbruket til mengden tøy.

Green Generation

Utvalgte Smart Line vaskemaskiner er en del av Green Generation-utvalget. Produktene i Green Generation er blant de mest energi- og vanneffektive på markedet i sin klasse. I Whirlpools Green Generation-utvalg finnes også kjøleskap, frysere, kombiskap og oppvaskmaskiner.

Korte fakta

• Energiklasse A+ eller A++

• Opptil 6/7/8 kg kapasitet

• Maksimal sentrifugeringshastighet: 1400/1600 rpm

• 6th Sense® teknologi optimerer ressursene for hver vask

• Såpedoseringssystem

• Fargeprogrammer – Et sett unike programmer beregnet på hvite, mørke og lyse farger. Bevarer fargene samtidig som det gir optimalt vaskeresultat

• Daglig/Mix program: 60-minutters program for daglige og blandede tekstiler

• SuperEco program: Ekstra energieffektivt program

• AquaEco program: Ekstra vannbesparende program for små mengder

• Rapid15 program: Frisker opp småskitne plagg på bare 15 minutter

Smart Line vaskemaskiner finnes i flere utgaver. Rek. pris fra 5990 kr.

1. Basert på studier utført av Whirlpool.

2. Sammenligningen baseres på forbrukeres gjennomsnittlige vaskemiddelmengde, 220 vaskesykluser pr. år og middels hardt vann, 7 kg kapasitet og flytende vaskemiddel fra markedets ledende vaskemiddelleverandører.

3.  Sammenligning mellom maksimal vaskemengde og 1 kg vaskemengde med 6TH SENSE program, bomull 60°C og

tilvalget Hurtigprogram.

4. Sammenlignet med en A-klassefisert Whirlpool maskin, full last bomull 60°.

Til toppen