SportsMyk

Pressemelding fra Focus Nordic 9. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Endelig bra lyd på actionfilmen

Actionkameraer er et segment som vokser i enorm fart. Slik er det også for tilbehøret til disse produktene. Å filme når man klatrer, hopper, sykler, skater og går omkring har blitt en selvfølgelighet. Ofte blir det veldig bra filmklipp, men dessverre pleier ikke lyden å holde samme kvalitet. Man kan selvsagt legge til lyd etterpå, men det blir ikke det samme. Lydspesialisten MyMyk lanserer sin løsning på dette, mikrofonen SportsMyk.

”SportsMyk lar deg kommentere ”live” i høy kvalitet mens du filmer”,sier Lasse Ericson, Nordic Product Manager hos Focus Nordic.”Man fester den enkelt på hjelmen, eller direkte på kroppen. Pga. sin lave vekt , kun 26 gram, er Sportsmyk lett og behagelig i bruk, og brukeren opplever maksimal bevegelsesfrihet. Å kunne filme med actionkamera samtidig som man kommenterer ”live” gir en ny dimensjon til denne type filmer.” 

Den robuste og diskrete konstruksjonen begrenser uønsket lyd som normalt assosieres med lydinnspillinger fra actionkameraer. Den fleksible armen gjør at den kan plasseres nær munnen, samtidig som man unngår stille ”mikro-pauser" forårsaket av kroppskontakt. Mikrofonen kan også monteres i flere ulike posisjoner for ulike aktiviteter, som f.eks.: 

Pris og tilgjengelighet

SportsMyk finnes for omgående levering og koster: Ca. pris: kr 499,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS