Onkyo ESHF300 og ES-FC300

Pressemelding fra Mono 9. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Onkyo introduserer hodetelefoner på Las Vegas-messen

Onkyo introduserer hodetelefoner i komponent-audio-kvalitet på Consumer Electronics Show i Las Vegas denne uken. For Onkyo, som er en av verdens ledende produsenter av hjemmekinosystemer og hi-fi-komponentutstyr, er dette et nytt produktområde. Med sin lange erfaring og gode kompetanse innen lydteknologi har Onkyo hatt som målsetting å utvikle en serie hodetelefoner som gir en ekte hi-fi-opplevelse for folk på farten.

Den sterke salgsøkningen og utbredelsen av smarttelefoner har gitt en enorm interesse for hodetelefoner. Onkyo ønsker å tilby den nye generasjonen av lyttere komfortable hodetelefoner for bruk på farten i hi-fi-komponentkvalitet. Alle modellene er utstyrt avtakbare og utskiftbare kabler og er bygget over en helt ny titan driver-design som gir hodetelefonene ekstra gode dynamiske egenskaper.

De to første modellene som introduseres, vil være utenpåliggende og ha et lukket design. ESHF300 leveres med en audiofil 6N oksygenfri kobberkabel med gullbelagte kontakter. Den andre modellen, ES-FC300, leveres med en flokefri flatkabel og er tilgjengelig i tre fargeutførelser, sort med rød kabel, hvit med hvit kabel og lilla med lilla med lilla kabel.

Senere vil to aluminiums i-øret-modeller, IE-HF300 og IE-FC300 bli introdusert. Begge modellene har en myk bassgjengivelse kombinert med en åpen og naturlig mellomtone. IEHF300 leveres med en audiofil 6N kobberkabel, mens IE-FC300 tilbys i fargene rød, hvit og lilla og vil bli levert med en flokefri flatkabel.

En kraftig equalizer-app er også under utvikling for smarttelefoner og nettbrett for personlig justering av lydgjengivelsen i hodetelefonene.

Introduksjonen i Norge er ennå ikke fastsatt. Mono AS er offisiell distributør av Onkyo i Norge.

Powered by Labrador CMS