RIMELIG GODLYD FRA WICKED

– God lyd behøver ikke koste skjorta. Wicked Audio har modeller også de unge med bare en hundrelapp i lomma har råd til.

Publisert Sist oppdatert

Det sier Jesper Törnkvist i Agaton Group, agent for amerikanske Wicked Audio, og Lucas Seglert i Tura Scandinavia AB.

– Vi lanserte Wicked i 2011, men det er først nå merket begynner å skyte fart. Folk har fått øynene opp for at Wicked er bra lyd til lave priser, og det er dette vi forsøker å kommunisere, sier Törnkvist da fagbladet Elektronikkbransjen møter ham og Seglert på CES-messen i Las Vegas.

Sistnevnte sier merket passer godt inn i sortimentet til Tura Scandinavia.

Eskene er laget for å appellere kundegruppen, og det er livstidsgaranti på produktene

– Tura arbeider med flere velkjente leverandører av hodetelefoner, med ulike prisnivå. Wicked plasserer seg fint inn med sine lave prispunkter som representerer gode volum, der andre varemerker ikke kan levere en tilvarende lyd. Mens andre starter på noen hundre kroner, koster den rimeligste Wicked-modellen 100 kroner, sier Seglert.

Tura Scandinavia

I sortimentet har Wicked hodetelefoner og øreplugger. Den dyreste modellen er DJ-hodetelefonen Solus til 1.500 kroner, de fleste modellene koster fra 300 til 700 kroner.

Wicked leveres kun gjennom Tura Scandinavia. Seglert forteller at de fikk merket inn i sortimentet etter sommeren 2011.

– Vi har arbeidet aktivt med merket de siste tre-fire månedene, sier han.

Wicked Audio har kun hodetelefoner og øreplugger i porteføljen. Törnkvist sier selskapet arbeider mye med produktutvikling.

Esker for kundegruppen

– De legger fokus på god resonans og akustikk. Produktene kommer med mikrofon, de er tilpasset Android og Iphone, og det er mye bass fordi det er det de unge ønsker. Eskene er laget for å appellere kundegruppen, og det er livstidsgaranti på produktene. Dette er slitesterke produkter med nylonkabler og gullbelagte plugger, jeg synes ikke det blir så mye bedre, sier Törnkvist.

I Norge er Elkjøp den største kunden som har tatt inn Wicked, med seks modeller i sortimentet. Senere i år kommer en blåtann-hodetelefon til rundt 1.000 kroner.

Powered by Labrador CMS